Black Discounts - November
Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Tema

Kraj

Barva

Okrasne ozadje

Fantastična izbira oblikovanih ozadij , popolnoma idealnih za okrasitev doma na velik način! Nobena hiša ni dom brez primerno izbranih ozadij , zato smo na tenkerjih ravno tako ponosni na izbiro dekorativnih ozadij, ki smo jih sestavili, da bi vaš dom postal nekaj, na kar ste resnično ponosni!

Ozadja za vas

Paleta modelov, ki jih lahko ponudimo, je resnično impresivna. Od materialov, tematsko oblikovanih, kot sta kamen in les, do otroških modelov z zabavnimi in sproščujočimi vzorci, resnično imamo ozadje za sobe za vse! Ti modeli ozadij so primerni za vsak prostor - torej ali želite okrasiti svojo kuhinjo, spalnico, dnevno sobo ali podjetje, potem imamo ozadje za vas!

In ne mislite, da so naši izdelki primerni samo za prekrivanje dela stene - naše ozadje lahko naredi celotno sobo fantastično! Torej, ali želite iti od tal do stropa ali od stene do stene; ne skrbi, ker imamo tisto, kar iščete! Soba resnično potrebuje življenje in najlažje; in najvarnejši način, da dodate življenje tej sobi, je z dodajanjem barve in dizajna; obe stvari, ki ju sijajno naredimo tukaj pri tenstkerih!

Naše ozadje za oblikovanje je izjemno enostavno nanesti in je nekaj, za kar menimo, da je dostopno vsem. Lahko kupite lepilo in druge dodatke za lažje nanašanje nalepk kot kdajkoli prej, medtem ko se lahko tudi pri vseh težavah obrnete na nas - vedno smo tu, da vam pomagamo! Podali vam bomo tudi podrobna navodila, kako nanesti ozadje, da si olajšamo življenje!

Zato je ob vsem tem v mislih edino vprašanje, ki si ga je treba zastaviti: zakaj še vedno berete? Poglejte našo neverjetno kolekcijo okrasnih ozadij in poiščite primerno končno sestavino za vaš dom, prav zdaj!

1-24 od 762 tapete

Filtrirajte iskanje, da zmanjšate število rezultatov