Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Tema

Kraj

Barva

Opečna tapeta

zakaj ne bi dodali opeke v svojo sobo? Tudi za te opeke vam ne bo treba trkati skozi omet. Z našimi opečnimi tapeta ne more biti lažje in stroškovno učinkovitejše. Imamo veliko različnih barv, tako da, če niste ljubitelj rdeče opeke, brez skrbi imamo sivo, črno, rjavo katero koli barvo! Oglejte si zdaj to zbirko tapeta z opečnimi efekti in se lotite gradnje!

od realističnih starih šolskih opečnih zidov do modernih, elegantnih - v naši zbirki so zagotovo tapete iz opečnih zidov, ki ustrezajo vsem in vsaki sobi, zahvaljujoč vključenosti naše čudovite ekipe oblikovalcev. Zakaj ne bi danes razkrili svoje ustvarjalne strani in okrasili stene, ne bo vam žal!

poiščite svojega notranjega graditelja s tapetami iz umetne opeke!

vrnitev na svoje prvotne navadne stene ne bo mogoča po nanosu enega od naših teksturiranih opečnih tapet zaradi odličnih dodatkov, ki jih naredijo v vašem domu, zaradi česar so čudovita naložba. Svoboda igranja bo, da bodo vsi različni slogi, ki jih želite, popolnoma vaši, kar bo omogočilo, da bo vaša ustvarjalnost divjala, ne da bi se morali karkoli trajno zavezati ali skrbeti za škodo. Vedno lažje vas spremljati z vsemi trenutnimi trendi! Ni dvoma, da bodo ta izpostavljena opečnata tapeta poskrbela, da bodo vaše sobe videti neverjetno, vendar se prednosti pri tem ne ustavijo, prinašajo tudi večjo globino, slog in toplino, zaradi česar je vaš dom bolj edinstven in poseben za vas!

naše tapeta z opečnimi vzorci ima čudovito preprost in enostaven postopek nanašanja, ki omogoča hitro skritje kakršnih koli pomanjkljivosti na vaših stenah. Tako kot opeke se tudi naše tapeta ne bo zlahka poškodovalo, niti ne bodo imele težav, kot so mehurčki, razpoke ali gube! Prav tako sploh ne svetijo ali odsevajo, zato ne bodo preveč vdirali v vaš dom, vendar bodo še vedno imeli dovolj vpliva, da bodo videti neverjetno! Vzdržljivost teh tapeta z opečnim videzom je neprimerljiva in lahko zlahka zdrži preizkus časa, kar vam omogoča prilagodljivost pri spreminjanju tapeta, kadar koli želite!

tudi naše tapeta za zidanje je tako kot vsa tapeta zelo enostavno nanašati in vsebuje jasna navodila za uporabo ter navodila, ki jih najdete na naši spletni strani, zato vas glede tega ni treba skrbeti.

zakaj ne bi zdaj pobrskali po naših tapeta v opečnem slogu in dobili videz, ki ste si ga vedno želeli.

Iščete nekaj, kar bi dopolnilo vaš rustikalni dekor? Potem je ta opečna tapeta kot nalašč za vas! Enostaven za uporabo.
Iščete nekaj, kar bi dopolnilo vaš rustikalni dekor? Potem je ta opečna tapeta kot nalašč za vas! Enostaven za uporabo.
18
Luksuzna tapeta z opečno akvarizirano obliko, ki bo prostoru, kamor jo želite namestiti, dala miren in osvetljen občutek.
Luksuzna tapeta z opečno akvarizirano obliko, ki bo prostoru, kamor jo želite namestiti, dala miren in osvetljen občutek.
18

1-23 od 23 tapete