Black Discounts - November
Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Kraj

Barva

Opečna ozadja

zakaj ne bi dodali opeke v svojo sobo? Tudi za te opeke vam ne bo treba trkati skozi omet. Z našimi opečnimi ozadji ne more biti lažje in stroškovno učinkovitejše. Imamo veliko različnih barv, tako da, če niste ljubitelj rdeče opeke, brez skrbi imamo sivo, črno, rjavo katero koli barvo! Oglejte si zdaj to zbirko ozadja z opečnimi efekti in se lotite gradnje!

od realističnih starih šolskih opečnih zidov do modernih, elegantnih - v naši zbirki so zagotovo tapete iz opečnih zidov, ki ustrezajo vsem in vsaki sobi, zahvaljujoč vključenosti naše čudovite ekipe oblikovalcev. Zakaj ne bi danes razkrili svoje ustvarjalne strani in okrasili stene, ne bo vam žal!

poiščite svojega notranjega graditelja s tapetami iz umetne opeke!

vrnitev na svoje prvotne navadne stene ne bo mogoča po nanosu enega od naših teksturiranih opečnih tapet zaradi odličnih dodatkov, ki jih naredijo v vašem domu, zaradi česar so čudovita naložba. Svoboda igranja bo, da bodo vsi različni slogi, ki jih želite, popolnoma vaši, kar bo omogočilo, da bo vaša ustvarjalnost divjala, ne da bi se morali karkoli trajno zavezati ali skrbeti za škodo. Vedno lažje vas spremljati z vsemi trenutnimi trendi! Ni dvoma, da bodo ta izpostavljena opečnata ozadja poskrbela, da bodo vaše sobe videti neverjetno, vendar se prednosti pri tem ne ustavijo, prinašajo tudi večjo globino, slog in toplino, zaradi česar je vaš dom bolj edinstven in poseben za vas!

naše ozadje z opečnimi vzorci ima čudovito preprost in enostaven postopek nanašanja, ki omogoča hitro skritje kakršnih koli pomanjkljivosti na vaših stenah. Tako kot opeke se tudi naše ozadje ne bo zlahka poškodovalo, niti ne bodo imele težav, kot so mehurčki, razpoke ali gube! Prav tako sploh ne svetijo ali odsevajo, zato ne bodo preveč vdirali v vaš dom, vendar bodo še vedno imeli dovolj vpliva, da bodo videti neverjetno! Vzdržljivost teh ozadij z opečnim videzom je neprimerljiva in lahko zlahka zdrži preizkus časa, kar vam omogoča prilagodljivost pri spreminjanju ozadij, kadar koli želite!

tudi naše ozadje za zidanje je tako kot vsa ozadja zelo enostavno nanašati in vsebuje jasna navodila za uporabo ter navodila, ki jih najdete na naši spletni strani, zato vas glede tega ni treba skrbeti.

zakaj ne bi zdaj pobrskali po naših ozadjih v opečnem slogu in dobili videz, ki ste si ga vedno želeli.

1-5 od 5 tapete