Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava

Kdo smo

Podjetje Tenvinilo se je oblikovalo okoli strokovnjakov na področju dekoracije, označevanja in spletnega trženja. Naš primarni cilj je zmanjšanje števila posrednikov pri prodaji izdelkov, saj lahko na ta način ponudimo kupcem izdelke po nižjih in bolj konkurenčnih cenah.

Imamo svoj oblikovalski studio, kjer nenehno ustvarjamo nove in moderne dizajne, ki bodo vašemu domu ali avtomobilu vlili drugačen pridih.

Za tiskanje in rezanje vinilnih tapet uporabljamo najnovejšo tehnologijo in najkakovostnejše materiale.

Osnovni cilj podjetja Tenvinilo, h kateremu stremimo vsakodenevno, je zadovoljstvo prav vsakega izmed naših kupcev pri dekoraciji in personalizaciji njegovih bivalnih prostorov.

Kdo smo

Trije razlogi za nakup pri Tenstickers

1- Okrasna vinilna tapeta, ki je enostavna za uporabo, in testni vzorec pri vseh naročilih

Ne bojte se zračnih mehurčkov, ki so nastali, ko ste zavijali majhne knjige, saj je večina modelov vinilnih tapet Tenvinilo narejena za uporabo lepila, ki preprečuje mehurčke in je preprost za uporabo.
In če se kljub temu počutite negotovo, ker prvič lepite dekorativno tapeto, ne skrbite, saj boste skupaj z našimi naročilom dobili majhen vzorec bele stenske nalepke, kjer boste lahko vadili.

2- Slike odrezane po obrisu

Pozabite na bele Dekorativne stenske nalepke z motivom na sredini.
Tenvinilo vam nudi Dekorativne stenske nalepke, obrezane po celotnem obrisu, tako da se dobro prilegajo vsakemu barvnemu ozadju.
Preverite našo ponudbo med otroškimi in mladinskimi vinilnimi tapetami, tapetami za spalnice, dnevne sobe itd.

3- Dekorativne stenske nalepke živahnih barv, ki ne odbijajo svetlobe

Nudimo posebne satenaste Dekorativne stenske nalepke, ki ne odbijajo svetlobe. Večinoma so živahnih barv, ki lepo poudarijo dekoracijo vašega doma.
Preverite med našo ponudbo nalepk, fototapet, otroških in drugih dekorativnih vinilnih tapet.

Kakovost se odraža v majhnih detajlih, ki pa ne povečajo cene izdelka.