Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Tema

Kraj

Barva

Format

Cvetlične in rastlinske vinilne preproge

obožujete cvetje, a vodite tako zasedeno življenje, da preprosto nimate časa za zalivanje, obrezovanje in popolno skrb zanje? Zakaj ne bi razmislili o eni izmed naših cvetličnih in rastlinskih vinil preprog? Ne le, da za te čudovite cvetlične vzorce ni treba skrbeti, temveč tudi ne izgubijo barve in venenja, kot na koncu vse prave rože in rastline. Za to so zaslužne naše preproge z vzorci cvetja in rastlin, ki so izdelane iz visokokakovostnih svetlih barv, ki so izjemno obstojne.

naša neverjetna ekipa oblikovalcev je ustvarila veliko različnih preprog za rože in rastline v številnih različnih vzorcih, barvah in velikostih, kar pomeni, da je tam popolna za vsakogar ali katero koli sobo in čaka, da jo kupite. Z dodatkom našega merilnega orodja po meri boste lahko dobili vinilne talne obloge z vzorci cvetličnih in rastlinskih vzorcev v popolni obliki, videti bo, kot da se je že od nekdaj tam, kar bo vse vaše goste navdušilo.

naj vaše sobe cvetijo

okrasni dotik, ki ga ponuja naša vinilna preproga s cvetjem in rastlinami, bo dodal toliko barve in svetlobe v katero koli sobo ter vam pustil pomirjujoč občutek, da se boste spraševali, kako ste kdaj živeli brez njega. Ogrevanje, zaščita in dodajanje globine sobi so nekatere glavne značilnosti, ki jih imajo naše dih jemajoče vinilne preproge s cvetličnimi vzorci. Vse to lahko izkoristite z nakupom tega neverjetnega izdelka.

naše preproge iz pvc vinilnega cvetja in rastlin so kot nalašč za zasedeno gospodinjstvo, saj je za njih preprosto poskrbeti. Ne samo, da jih morate zalivati, tudi ni jih treba hoover! Eno obrišite z vlažno krpo in vse razvrščeno! Vam daje eno službo manj, na katero se lahko osredotočite. Prav tako so izjemno odporni na razbarvanje in kakršne koli težave, kot je trganje, hkrati pa ščitijo tla pred madeži, praskami ali razlitji. Naš neverjetni vinil je hipoalergen in ne ogroža otrok hišnih ljubljenčkov, zato se lahko brez skrbi sprostite! Kot vsi naši izdelki so tudi te vinilne preproge za rože in rastline neverjetno kakovostne in odporne, to je res najboljši način, da dodate poseben pečat svojemu domu.

če k temu dodamo, je nekaj naših vinilnih tal in rastlin celo prilagodljivo, kaj še čakate? S to čudovito zbirko podarite svojemu domu tisti osebni pridih, ki si ga zasluži.
Ob nakupu te džungle ostane vinil preproga! Z +10. 000 zadovoljnimi strankami ste v varnih rokah.
Ob nakupu te džungle ostane vinil preproga! Z +10. 000 zadovoljnimi strankami ste v varnih rokah.
Popusti danes 10%
24.17€21.75

1-24 od 170 vinilne preproge