Black Discounts - November
Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Tema

Kraj

Barva

Kuhinjska ozadja

neverjetna zbirka ozadij za kuhinjo z neverjetnimi dizajni, ki dajejo novo življenje vašim stenam v kuhinji. Zahvaljujoč našim neverjetnim kuhinjskim ozadjem boste lahko ustvarili kuhinjo, ki ste si jo od nekdaj želeli, saj je na voljo toliko dizajnov, da ne more biti lažje. Radi boste preživljali čas v svoji kuhinji, si pripravljali nove recepte, pomivali posodo in zdaj gledali nove stene.

od pic do čilijev do dnevne doze kave, je bila naša izjemno nadarjena oblikovalska ekipa zelo kreativna s to zbirko idej za kuhinjske tapete , zato je zagotovo tu nekdo, ki vam bo všeč! Naredite svojo kuhinjo nekje, kjer boste radi preživljali čas z dodatkom nekaterih ozadij, ni boljšega časa, kot je sedanji. Oglejte si in si ozadje za kuhinjske stene zagotovite zdaj!

skuhajte neurje z enim od teh dizajnov kuhinjskih tapet!

če ste vseeno podobni nam, potem tudi vi veste, da dodajanje ozadij prinaša velike koristi vašemu domu. Težko si je omisliti boljši način za dodajanje kopice značaja in unikatnosti, ne da bi vas skrbele morebitne poškodbe ali trajne spremembe vaših sten. Naši vzorci kuhinjskih tapet so odličen primer, ki dodajo prednosti, kot so toplina, slog in globina v katero koli sobo, hkrati pa vam dajo tisti osupljiv videz, ki ste si ga želeli. So neverjeten zaključek vsake sobe. Nikakor ne boš hotel, da bi bil spet brez njega!

ta kuhinjski stenski papir ne bo predstavljal težav, ko ga boste poskušali nanesti, tako da bodo na robnik brcnili vidne pomanjkljivosti. Nobene gubice ali sledi, mehurčki ali valovanja ne bodo ostali, sijaj ali odsev velikih količin svetlobe pa bo preteklost, zaradi česar bodo primerni za katero koli kuhinjo! Ti izdelki so zelo trpežni in bodo trajali mnogo let, zato so ozadja naše kuhinje popolna za vas!

navodila smo vključili v vsak paket in tudi na našo spletno stran, tako da natančno veste, kaj storiti, tudi če ste prvič. Uporaba vašega dizajnerskega kuhinjskega ozadja je zelo enostavna! In če še vedno niste prepričani, vam bo naša ekipa za pomoč strankam z veseljem pomagala!

poskrbite, da bodo vaši gostje ljubosumni z vašo novo kuhinjo. Naša ozadja v kuhinjah bodo ustvarila domače vzdušje in z lahkoto boste pokazali svoj okus. Brskaj po zbirki zdaj!

1-24 od 67 tapete