Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Tema

Vintage podmornice

Imate radi stvari, ki imajo starinski videz? Ste obsedeni z retro dizajni! Zbirko imamo za vas! Pridite in kupite naše starodobne podstavke! Ti čudoviti modeli vam bodo pomagali, da ga vrnete nazaj in ostanete na vrhuncu starodobne mode! Prelistajte naš ogromen katalog modelov retro podstavkov in poiščite dizajn, ki bo označil vse vaše škatle! Imamo toliko izbire in naši briljantni oblikovalci ves čas dodajajo še več! Ne boste vedeli, katerega najprej dodati v košarico! Brskaj zdaj!

v svoj dom dodajte kakšen razred z našimi retro podstavki za pijače

od osupljivih elegantnih vzorcev do risb rib je v naši zbirki starodobnih pivskih podstavkov nekaj edinstvenega in navdihujočega! Obstajajo celo podstavki, ki jih lahko prilagodite! Samo dodajte svoje ime ali besedilo, mi pa vam bomo ustvarili idealen komplet podstavkov! Na izbiro imamo toliko barv in stilov, zato smo prepričani, da boste našli svoj popoln dizajn! Vsem vašim gostom bodo všeč vaši starinski podstavki za pijače in si jih boste tudi želeli kupiti! Ostali bodo brez besed, kako impresivno izgledajo! Naredijo čudovita darila ali katero koli priložnost! Ki ne bi želeli prejeti darila za podstavke! Vemo, da bi!

čeprav je v našem opisu beseda "vintage", naš podstavek zagotovo ne bo ravnal tako! Naši vintage cvetlični podstavki so narejeni iz vrhunskih materialov, zaradi česar so zelo odporni in antialergični. Tudi pralni so, saj so odporni na vodo in umazanijo! Zaradi tega so kot nalašč za katero koli prireditev, pa naj bo to hišna zabava ali samo sproščujoč večer s prijatelji! Po uporabi samo obrišete podstavke! Vaše pohištvo bo videti dlje časa tako novo!

ne najdete svojega idealnega vintage bar podstavka? Imate še eno vprašanje? Tu smo, da vam pomagamo! Imamo odlično službo za pomoč strankam, ki vam je vedno na voljo za reševanje vseh vaših težav! Preprosto jim pošljite e-pošto ali spletno sporočilo in z veseljem vam bodo pomagali rešiti katero od vaših težav!

nehajte se potem zafrkavati in v košarico dodajte starodavno podstavko za čaše! Ob tako neverjetno nizki ceni za tako fantastičen izdelek se skoraj zdi nezakonito! Naročite svoj retro podstavek zdaj! Prepričani smo, da ne boste razočarani!
Personalizirajte svoj lastni napitek v našem originalnem geek coasterju z disketno zasnovo. Ga je enostavno vzdrževati in na voljo v kompletih.
Personalizirajte svoj lastni napitek v našem originalnem geek coasterju z disketno zasnovo. Ga je enostavno vzdrževati in na voljo v kompletih.
Prilagodljiv
12
Naložite svojo sliko in ustvarite svoj podstavek za pijačo z našim izdelkom, oblikovanim z igračkami. Na voljo je v različnih kompletih paketov.
Naložite svojo sliko in ustvarite svoj podstavek za pijačo z našim izdelkom, oblikovanim z igračkami. Na voljo je v različnih kompletih paketov.
Naloži fotografijo
12

1-24 od 41 podstavki za kozarce