Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Tema

Kraj

Barva

Stenski fototapeta z efektom lesa

Bi radi v svoj dom vnesli malce naravnega občutka? Morda dodate nekaj zemeljskih odtenkov v svoj prostor ali vintage občutek. Ne glede na primer, imamo odlično idejo za vas! Pridite in si oglejte naše stenske poslikave iz lesa! Imamo veliko različnih modelov, ki ustrezajo vašim edinstvenim okusom in željam. Pri podjetju tenstickers razumemo potrebe kupcev in tako v svojo zbirko lesenih fototapeta ves čas dodajamo nove modele. Se prepričajte, da se vrnete in preverite, ali vam je všeč kateri od naših novih dodatkov!

dodajte naravni dotik z našimi lesenimi fototapeta

v našem katalogu stenskih poslikav z lesom je na voljo veliko edinstvenih oblik, med katerimi lahko izbirate. Od beljenega lesa do temnega lesa do barvitega lesa je toliko! Naši modeli bodo zagotovo videti popolnoma fantastično v vašem domu in ustvarili bodo čudovito vzdušje v vaši sobi in videz, kakršnega ste si od nekdaj želeli. Boste govorili o mestu z vašo novo fototapeta za tapeta iz lesa! Vsi bodo želeli vedeti, od kod ste kupili tako neverjetno umetniško delo! Takoj si vzemite v roke lastno stensko steno!

naše stenske stenske poslikave iz lesa so natisnjene v najbolj kakovostnih mat barvah. To pomeni, da bodo zdržali starost in da se nobena zapuščena svetloba v vaši sobi ne bo odsevala! Prav tako ne bodo razbarvali ali raztrgali. Kako izvrsten izdelek! Vse naše lesene fototapeta je zelo enostavno uporabiti - mislimo, da lahko to stori vsak! Samo sledite zelo preprostim navodilom, ki so priložena vsakemu paketu, da boste na svoji steni dobili brezhibne rezultate. Lahko celo naročite lepilo za tapeta in ščetke, ki vam bodo pomagale pri njihovi uporabi. Samo jih dodajte v košarico, ko odjavljate svoj fototapeta!

imam pereče vprašanje o naših lesenih fototapetah! Tu smo, da vam pomagamo! Preprosto nam pošljite e-pošto ali spletno sporočilo in naša čudovita ekipa za pomoč strankam se bo takoj javila k vam! Ne bodite sramežljivi, pošljite nam sporočilo še danes! Torej kaj še čakaš? Pridite in prebrskajte našo fantastično zbirko lesenih fototapeta danes! Vemo, da vam ne bo žal tako fantastičnega nakupa! Po tako nizki ceni za tako odličen izdelek bi bilo kaznivo, če ga ne bi dobili! Kupi pri nas zdaj!

1-6 od 6 fototapete