Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Tema

Dogodek

Majice in hčerke

bodite dvojčici s svojo hčerko z našimi majicami za hčerke in mamico. Oblecite te prikupne modele, preden pridejo najstniška leta, in cenite te prikupne trenutke, preden po vaši hčerki postanejo "neohladni". To so najbolj posebni trenutki, zato jih ne zapravite, delite jih s temi edinstvenimi majicami mamic in hčerk , ki se ujemajo!

naša oblikovalska ekipa si močno prizadeva, da bi pripravila veliko modelov naših majic za mamo in hčerko, ki verjamemo, da vam bo všeč! Tako vam kot hčerki bodo všeč ilustracije, ki jih imamo, od pisanih rožic, ljubkih živali, citatov in smešnih modelov, vse to počnemo. Oglejte si te edinstvene majice, ki jih ne boste našli nikjer drugje, ne zamudite te neverjetne priložnosti! Vsi njihovi prijatelji bodo tako ljubosumni in vsi starši bodo imeli radi neverjetno vez, ki jo imata oba!

deli ljubezen z lepo mamico in hčerko tee!


te majice se močno razlikujejo po velikosti, saj vemo, da nimajo vsi enake oblike telesa, zato je zdaj, ko ste našli popoln vzorec in popolno velikost, kaj še ljubiti? Kakovost grafičnih majic za mame in hčere je zelo visoka, tako da ne glede na dekleta, ki se jih lotevate, jih bo naslednji dan enostavno očistiti in likati, zato se ne bodo ujemale z vašimi dekliškimi dnevi! Dodali bi še, da so te majice mumije in hčerke kot nalašč za kateri koli tip kože, saj so narejene iz zelo nežnih in občutljivih materialov, ki kože ne dražijo!

še bolj poseben dodatek k tej vedno večji zbirki tiskov srajc za matere in hčere pa so prilagodljive majice, ki jih ponujamo, kamor lahko dodate oba svoja imena, tako da bo čas, ki ga preživite skupaj, še bolj čaroben. Iz obsežne kolekcije, ki jo ponujamo, lahko izberete tudi barvo, za katero želite, da je osnova vaših majic! Ni vam treba skrbeti, če imata oba najljubše barve, saj lahko to funkcijo spremenite ločeno.

izkoristite otroštvo s temi majicami in hčerkami. Poglejte zdaj zbirko in izberite tisto, ki jo imate oboje radi! Nismo si mogli zamisliti boljšega časa za ta čudovit nakup in spomine, ki jih vaša punčka ne bo nikoli pozabila!

1-19 od 19 majice