Black Discounts - November
Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Tema

Kraj

Barva

Freske za cvetlične stene

Radi rože? Nimaš časa za stvari, kot so zalivanje, obrezovanje in skrb zanje? Zakaj ne bi razmislili o enem izmed naših stenskih fresk! Za te čudovite cvetlične modele ni treba skrbeti. S toliko različnimi modeli, med katerimi lahko izbirate, ne boste vedeli, kaj izbrati!

od posameznih rož do polj, polnih narave, je naša fantastična zbirka cvetličnih fresk popoln dodatek k vsaki sobi v vaši hiši. Z nenehnim dodajanjem novih modelov vemo, da boste našli svoj idealen dodatek svojemu prostoru! Vaša družina in prijatelji bodo nad vašim čudovitim okusom po dekorju zelo navdušeni!

popestrite svojo steno z našimi freskami za ozadje za rože

ljubezen vrtnice? Morda ste bolj tulipan? Ne glede na to, da smo, smo vas pokrili! S toliko čudovitimi freskami za oblikovanje cvetja, ki jih lahko izbirate, vemo, da boste popolnoma razvajeni za izbiro! Naši freski so v veliko različnih velikostih, zato vemo, da boste našli takšnega, ki se popolnoma prilega vaši steni!

za razliko od dejanskih rož, ki izgubijo barvo in venenje, so naše freske z rožami natisnjene z živimi, dolgotrajnimi barvami, tako da nikoli ne bodo izgubile barve! To pomeni, da bodo videti dolga leta neverjetno! Naše stenske freske z rožami imajo mat površino, kar pomeni, da v vašem domu ne bodo odsevale neželene svetlobe. Presenečeni boste nad tem, kako fantastično izgledajo!

ste živčni zaradi nanašanja freske s cvetličnim vzorcem? No, ne skrbite, vsakim paketom dodamo navodila, tako da boste vedno imeli dostop do pomoči. Samo sledite temu preprostemu vodniku in na dobri poti boste do popolnosti! Na naši spletni strani lahko celo kupite dodatke, kot so lepilo za tapete, ščetke in rezalniki, da olajšate vse, kar je nekoliko lažje! Vemo, da na vaši steni ne bo gub in mehurčkov! Videti bo čudovito!

seveda, če imate kakršne koli druge pomisleke ali če potrebujete več nasvetov za prijavo, ste več kot dobrodošli, da nas kontaktirate! Preprosto nam pošljite hitro e-poštno sporočilo ali sporočilo na naši spletni strani in v najkrajšem možnem času vas bomo kontaktirali. Tako preprosto je!

torej kaj še čakaš? Po tako neverjetnih cenah tako kakovostnih izdelkov ni razloga, da ne bi kupili! Danes kupite fresko z vzorcem cvetja! Vemo, da vam bo všeč!

1-24 od 64 fototapete