Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Odtisi platna na zemljevidu sveta

Svet je velik kraj. Morda to veste s svojih potovanj ali pa preprosto želite ure in ure strmeti v atlas. če to zveni kot vi, smo ustvarili popolno zbirko! Dobrodošli v našem katalogu platna svetovnega zemljevida! Na izbiro imamo toliko živahnih in razburljivih modelov, zagotovo bo takšen, ki ga boste oboževali in se popolnoma prilegal vaši sobi! Lahko bi ga postavili v svojo dnevno sobo ali spalnico, priložnosti je neskončno! Pridite in raziščite to novo zbirko umetniškega platna svetovnega zemljevida zdaj!

raziščite in spoznajte naš planet s tem katalogom zidnih umetniških del na platnu sveta!

od preprostih odtisov platna na svetovnem zemljevidu do zapletenih modelov, ki prikazujejo bolj abstrakten pogled na svet, je v tej čudoviti zbirki nekaj, kar ustreza vsakemu okusu! Ti umetniški modeli sten na platnu so idealni tudi za poučevanje vašega otroka o svetu! Spodbujale jih bodo čudovite barve dizajna in želeli bodo izvedeti več o različnih krajih, ki jih predstavljajo! Vaš otrok je morda še naslednji slavni geograf! Praktično vas bodo vsak dan vlekli na platno stene zemljevidov sveta, če želite izvedeti še kaj več. Navdihnili boste njihovo radovednost! Zakaj tega ne bi želeli!

se počutite, kot da sam ne bi bil ena izmed vaših močnih točk? Vam ni treba skrbeti! Naš zemljevid platna je zelo enostavno postaviti na steno! Lahko celo uporabite kljuke, ki ne označujejo vaših sten, tako da če vam ni všeč položaj, ga lahko premikate! Poslali vam bomo preprost nabor navodil, ki vam bodo pomagala 'preslikati' popolno lokacijo tiska! Vsi naši barvni modeli platna svetovnih zemljevidov so narejeni iz zelo kakovostnih materialov, zato bodo na vaši steni zdržali zelo dolgo! Zelo enostavno jih je tudi očistiti! Vse kar morate storiti je, da jih obrišete z vlažno krpo! čaka vaš idealni platneni zidni zemljevid!

torej to je to, prišli ste do konca te strani! To pomeni, da je čas, da raziščete našo zbirko platna svetovnih zemljevidov! Njihova kakovost vas bo osupnila in njihova cena je tako dobra! Ko jo postavite na steno, se bo vaša soba počutila popolnoma preoblikovana! Naročite svoje idealno umetniško platno sveta pri nas zdaj! Ne bo vam žal!
Zemljevid sveta na platnu na stenah v akvarelnih odtisih. Napisano je z besedilom "wanderlust". Je trpežen in natisnjen v kakovostni obdelavi.
Zemljevid sveta na platnu na stenah v akvarelnih odtisih. Napisano je z besedilom "wanderlust". Je trpežen in natisnjen v kakovostni obdelavi.
Popusti danes 12%
60.23€49.99

1-1 od 1 slike na platnu