Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Tema

Kraj

3d platno stenske umetnosti

Vau! To je 3d! To bodo povedali vsi vaši gostje, ko bodo videli vašo novo 3d stensko umetnino na platnu! V naši vedno večji zbirki imamo toliko fantastičnih modelov, med katerimi lahko izbirate! Prepričani smo, da bo vsaj eden plaval na vašem čolnu! Za zaključek pa naša oblikovalska skupina ves čas v naš katalog dodaja nov 3d tisk na platno! Novi modeli so vedno le nekaj dni! Tudi mi komaj čakamo! Pridi in brskaj po tej zbirki zdaj!

presenetite in navdihnite z našimi 3d stenskimi slikami na platnu


od preprostih optičnih iluzij do bolj zapletenih modelov, se bo zagotovo našlo nekaj, kar se bo popolnoma prilegalo vaši sobi v naši zbirki 3d stenskih umetniških tiskov! Vaši gostje ne bodo mogli verjeti svojim očem, ko bodo videli vaš vznemirljiv nov dizajn! Tudi oni ga bodo želeli kupiti! Obiskovalcem boste morali povedati, naj imajo pri roki vaš popolnoma nov 3d stenski tisk na platno, saj ne bodo mogli verjeti, da v resnici ni resničen! Prepričan sem, da marsikdo ne more reči, da je moral storiti isto! Naročite enega od teh fantastičnih modelov še danes pri nas!

nanašanje 3d slik platna na steno je zelo preprosto! Pošljemo preprost nabor navodil z vsakim naročilom, ki ga morate upoštevati, tako da bo v najkrajšem času na vaši steni! 3d tisk slik na platnu je zlahka sestavljen, vse, kar morate storiti, je, da izberete mesto na steni in ga postavite! Kako enostavno je to! Naše 3d stensko platno je narejeno iz zelo kakovostnega materiala, kar pomeni, da bo trajalo dolgo in ga je po potrebi zelo enostavno očistiti!

3d platno vas je spravilo v kumarico? Tu smo, da vam pomagamo! Naša služba za pomoč strankam deluje 24 ur na dan, 7 dni v tednu, da bi rešila morebitne težave naših strank. Zelo so vam posvečeni in vam bodo odgovorili na vse, kar vam je v mislih! Preprosto jim pošljite e-pošto zdaj!

čaka vaša 3d stenska umetnina na platnu! Zakaj oklevati? Naročite enega od teh čudovitih kosov iz naše zbirke še danes! Stanejo tako malo in bodo resnično spremenile vaše dolgočasne stare stene! Dodajte enega v košarico in si oglejte še danes! Vam bo všeč vaš 3d tisk na platno!

1-10 od 10 slike na platnu