0
Iskalni filtri

Tema

Podlaga

Kraj

Stil

Format

Javno

Št. oseb

Nalepke za kolesa

Zbirka nalepk za kolesa. Sedaj lahko prilagodite kolo in imate edinstven izdelek za vas. Naredite svoje kolo nedvoumno.
Vzemite nalepko za kolo z imenom, ki ga želite, ali z vašo najljubšo številko, poiščite na stotine vinilov, ki jih lahko prilagodite svojemu kolesu in ga naredite za edinstveno vozilo. Kolesarske nalepke so primerne za vsak slog, od cestnih koles do gorskih koles, otroških koles ali zložljivih koles.
Modeli za kolesa so osebni in edinstven pridih, večina modelov pa je prilagojena vašemu imenu, da ima nesporno vozilo. Vsi izdelki se prilagajajo vsaki površini okvirja kolesa. Zdaj lahko pozabite na klasično in dolgočasno kolo, lahko ga napolnite z osebnostjo
Nalepke z imenom za kolo so namenjene otrokom in odraslim, najdejo cvetlične teme, plamen, slog grafitov ali vinil, da bi predlagali avtomobile, ki vzdržujejo ustrezno razdaljo.
Obstaja na stotine dopolnilnih modelov v drugih kategorijah, ki jih je mogoče prilagoditi vašemu kolesu ali dodatkom, kot so steklenice ali čelade. Kombinacija kolesarskih nalepk in drugih izdelkov lahko naredi vaše kolo odličen kos, ki ga bodo vsi občudovali in ljubili.

1-17 od 17 dekorativne stenske nalepke