Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Tema

Dogodek

Majice za dojenčke

ali ne bi radi radi gledali le majhno majico za dojenčke , so tako majhne in drobne, kajne? Posebej smo izdelali to kolekcijo najlepših majic za vašega malčka. Imamo veliko različnih oblik naših neverjetnih otroških majic , zato ne glede na to, ali imajo radi balerinke, traktorje, rože ali dinozavre.

naša čudovita oblikovalska ekipa si je vzela čas in resnično poskusila razumeti, kaj bi najbolje delovalo na majici za dojenčke, in menimo, da se to zelo dobro odraža v tej neverjetni kolekciji. V tej zbirki boste zagotovo našli nekaj, kar vam bo všeč in kar bo na otroku videti neverjetno. Zakaj se torej ne pomaknite in izberite popolno majico za novorojenčke!

otroške majice kot nalašč za vaše najmlajše!


vse naše smešne otroške majice so narejene iz izredno mehkega materiala za dojenčkovo nežno kožo. Vemo, da ni vsak dojenček enak in je vsak poseben, zato imamo na voljo številne velikosti, ki ustrezajo vašemu malčku!

glede kakovosti vašega novega tiska na otroške majice so narejene iz vrhunskih materialov in jih je zato veliko lažje očistiti in likati kot veliko drugih podobnih izdelkov na trgu. Bo zlahka zdržal obrabo, ki so jo preživeli vaši najmlajši, nobena plazna količina ne ustreza tem izjemnim izdelkom! Vaš malček bo najbolj eleganten in udoben otrok, vsi drugi starši bodo zagotovo ljubosumni na to edinstveno in osebno otroško grafično majico.

še bolj pa je to, da večino te kolekcije, ki se vedno širi, predstavljajo otroške srajce po meri, ki vam omogočajo dodajanje besedila in v nekaterih primerih celo sliko, ki bo na pisavi novega vrha vašega malčka. Izbirate lahko tudi med dojenčkom ali majico, barvo majice in velikostjo novega oblačila dojenčkov, zaradi česar je ta izdelek še bolj poseben tako za vas kot za vašega otroka. Popolna majica za novorojenčke je tu za vas.

nadaljujte, zdaj si oglejte to prikupno zbirko modelov otroških srajc , prepričani smo, da vam bodo všeč! Z vso skrbnostjo, ki je bila namenjena izdelavi in ustvarjanju teh osupljivih oblačil, so vaši dojenčki udobje in slog v odličnih rokah.

1-8 od 8 majice