Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Kraj

Zen odtisi platna

Imate zelo stresno službo? Je vaš dom vaše zatočišče? No, temu primerno ga okrasite! Vnesite nekaj miru in miru v svoj dom s temi osupljivimi zen dizajni platna! Imamo na izbiro ogromen katalog modelov, zato boste zagotovo našli popolno primernost za svojo sobo! Vsak dizajn zenske platnene stene je bil posebej izdelan iz naše oblikovalske ekipe, da bi dobili neverjetne rezultate! Ne boste verjeli, kako dobro bodo videti v vašem domu! Potopite se v raziskovanje te čudovite nove kolekcije zdaj!

in dihaj... čas je, da si kupiš zen-platna.

od modelov, ki vključujejo tradicionalni spiritualizem, do sodobnejših, sproščujočih odtisov - v naši zbirki zen platna je nekaj za vsakega. Pri tenstickers se zavedamo pomembnosti prostega časa in sprostitve. Zato smo ustvarili ta katalog zen kamnov za stene! Vsakdo potrebuje prostor, v katerem se lahko sprosti in se izogne stresu vsakdanjega življenja. Menimo, da ti zen stenski odtisi pomagajo ustvariti popolno vzdušje, ki vam bo pomagalo pri tem! Vsi vaši prijatelji in družina, ki vstopijo v vaš dom, bodo šokirani nad neverjetnim vzdušjem, ki ste ga uspeli ustvariti! Ves čas bodo želeli prihajati in deliti ta čudovit prostor z vami! Naročite svojega zdaj!

vsi naši zenovski grafični odtisi so ustvarjeni iz zelo kakovostnih materialov, zato bodo dolgo obstojali na vaši steni! Lahko jih celo obrišete, če se z vlažno krpo nekoliko umažejo! To pomeni, da bo vaš zen art tisk na vaša stena v prihodnjih letih videti fantastično! zen art platnene vzorce je tudi zelo enostavno postaviti na steno! So zelo lahki in sploh ne potrebujejo veliko podpore! Vse, kar morate storiti, je, da v steno vstavite majhen kavelj in boste razvrščeni! Tako enostavno je!

zakaj torej čakati? Danes v svoj dom vnesite nekaj miru in miru! Naročite svoj popoln zen dizajn platna iz naše kolekcije! Prinesli bodo mir v vaš dom po tako nizki ceni! Ne boste verjeli, kako bo to vplivalo na vašo sobo! Kupite zen platno za steno pri nas zdaj! Dostavili vam ga bomo naravnost do vrat! Vam niti ne bo treba oditi!

1-10 od 10 slike na platnu