Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Tema

Podloge za pivo

Fantje dobili na pijačo? Ne želite, da vas obarvajo na novi mizi? Se ne želite zdeti malenkostni? Imamo idejo za vas! Uporabite eno od naših pivskih preprog! V naši zbirki imamo toliko neverjetnih modelov, da ne boste vedeli, katerega najprej naročiti pri nas! Vse jih boste želeli! Za piko na i pa naša oblikovalska ekipa v našo zbirko ves čas dodaja nove modele potiskanih pivskih preprog, tako da boste resnično izbrani! Brskaj po tej čudoviti zbirki zdaj!

oblikujte svoj bar z našimi personaliziranimi podstavki za pivo


od slik piva do ponudb, povezanih s pivom, imamo v naši zbirki pivskih podstavkov nekaj za vsako gospodinjstvo! Imamo celo personalizirane preproge za pivo! Ti modeli so lahko narejeni po meri, kar želite, zato bodo edinstveni za vas in vaše gospodinjstvo. Kako briljantno je to! Samo dodajte besedilo v polje ob plačilu, mi pa bomo naredili vse ostalo za vas! Do sanjske pivske preproge je le nekaj kratkih klikov! Naši originalni podstavki za pivo ne bodo samo okrasili vaše mize, temveč bodo tudi gostom pokazali, da vas skrbi za vsako podrobnost!

vaše pivske preproge vam bodo zdržale starost! Nam ne verjameš? Naše smešne preproge za pivo so narejene iz zelo kakovostnega vinila, kar pomeni, da so zelo trpežne in bodo trajale dolgo časa! Naše bar preproge za pivo bodo preprečile, da bi se vaša miza umazala, ker so pralne, nepremočljive in izdelane iz odpornih in antialergijskih materialov. Zaradi tega so kot nalašč za intenzivno nogometno tekmo z fanti! Nikoli ne veš, kakšne pijače bi se lahko razlilo, ko bo dosežena naslednja točka!

imate vprašanje o naših pivskih preprogah? Nas kontaktirajte še danes! Naša briljantna ekipa za pomoč strankam bo storila vse, da bo vaša smešna podstavka za pivo popolna za vas! Vsako pritožbo si vzamemo k srcu in poskrbimo, da je z vašim naročilom vse v redu! Vi ste naša absolutna prioriteta!

zato ne premišljujte in se zafrkavajte! Dobite želeni dizajn iz naše tiskane kolekcije pivskih preprog! Poslali ga bomo neposredno na vaš dom! Po tako neverjetno nizki ceni za tako odličen izdelek ne vidimo razloga, zakaj tega ne bi želeli! Naročite nam osebno pivsko preprogo zdaj! Ne bo vam žal!

1-11 od 11 podstavki za kozarce