Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Tema

Oblika

Barva

Umestitev

Moderni kraji

želite imeti v svojem domu nekaj, česar nima nihče drug? Vas navdihuje sodobna umetnost in oblikovanje? Pridite in si oglejte našo neverjetno zbirko sodobnih pogrinjkov! Vemo, da boste in se počutite kot idealen gostitelj, ko vas bodo prijatelji, družina ali kdo drug obiskali, da boste jedli doma! Vsi vaši gostje bodo presenečeni nad vašimi stvaritvami in videli bodo, da poskrbite za vse podrobnosti notranje opreme. Prelistajte naš obsežen katalog sodobnih pogrinjkov in odkrijte dizajn, ki danes pritegne vašo pozornost!

jejte s stilom z našimi sodobnimi namiznimi preprogami

od pikčastih vzorcev do geometrijskih trikotnikov do organiziranih kvadratov, imamo v svoji sodobni zbirki pogrinjkov toliko namizja! Toliko je tudi barv! Od svetlo roza do temnejšega mornarskega odtenka, se zagotovo najde nekaj, kar se bo popolnoma ujemalo z dekorjem vaše mize! Vaši prijatelji in družina se bodo spraševali, kako ste poskrbeli, da ste tako dobro uskladili svoj dekor! Pravkar jih boste obvestili o svoji čudoviti sodobni pogrinjki iz vinila in bili bodo šokirani! Tudi oni si bodo zaželeli!

kar najbolj šokira naše stranke je briljantna kakovost naših sodobnih umetniških pogrinjkov! Vedno jim povemo čudovito resnico, da so ustvarjeni iz najboljšega vinila, ki ga je podjetje lahko kupilo! Njihov vinilni material pomeni, da so odporni na umazanijo in vodo ter zelo enostavni za čiščenje! Po uporabi jih samo obrišete. čiščenje po večerji bo enostavno, še posebej pri otrocih! To pomeni, da lahko moderne okrogle pogrinjke uporabite za vsako večerjo! Vaši gostje bodo navdušeni, da jih obiščete in si jih ogledate!

imate vprašanje o eni od naših sodobnih preprog za mizo? Sporočite nam zdaj! Naša čudovita ekipa za pomoč strankam je vedno na voljo, da vam pomaga najti rešitev za vsa vprašanja! Odgovorili bodo na vsa e-poštna sporočila, ki jih pošljete zelo hitro! Samo sporočite zdaj in ne bodite sramežljivi! Morda ste celo začetek nove odlične ideje na naši spletni strani!

zato ne oklevajte. Kupite sodoben pogrinjek še danes! Po tako fantastično nizki ceni za tako čudovit izdelek preprosto ni razloga, da ga ne bi kupili! Videti so čudovito in bodo resnično navdušili vse, ki pridejo k vam domov! Naročite sodoben pogrinjek še danes! Ne bo vam žal!

1-10 od 10 pogrinjek