Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Tema

Kraj

Barva

Moderno tapeta

izjemno široka in vrhunska zbirka modernih tapet, kot nalašč za okrasitev katere koli stene v vašem domu v edinstvenem in izvirnem slogu! Vnesite nov val sloga in ambienta v svoj dom z vzorčastim dizajnom tapeta. Nikakor vam ne bo žal.

od čudovitih vzorcev do osupljivih tekstur je naša izjemna oblikovalska ekipa vse to vključila v to sodobno tematsko zbirko tapeta. Resnično je bil ustvarjen z mislijo na vse, obstaja nekaj za vašo spalnico in spalnico vaših otrok, ki kaže veliko raznolikost teh oblik. Z nenehnim dodajanjem več modelov nikakor ne boste mogli najti popolne moderne stenske prevleke za vas! Ne zamudite, prelistajte to zbirko zdaj!

moderna tapeta, ki so enako lepa kot katera koli klasika!

po lastništvu enega od naših sodobnih zidnih lepljivih oken se ne boste mogli vrniti na svoje navadne stare stene zaradi tega, koliko dodajo vašemu domu, kar jim daje tako veliko naložbo. Pridobili boste svobodo, da se igrate s slogom vseh svojih sten, vendar kadar koli želite, ne da bi morali karkoli trajno posvetiti. Vedno lažje vas spremljati z vsemi trenutnimi trendi! Vsi bodo ljubosumni! Ni dvoma, da bodo s temi sodobnimi obeski vaše sobe videti neverjetno, vendar se pri tem ne ustavijo, prinašajo pa tudi dodatne prednosti, kot so večja globina, slog in toplina, zaradi česar je vaš dom bolj oseben za vas!

naše tapeta s sodobnim vzorcem ima čudovito preprost in enostaven postopek nanašanja, ki vam omogoča, da hitro skrijete vse pomanjkljivosti. Ne puščajo gub ali sledi in se ne bodo luščile ali mehurčale. Prav tako sploh ne svetijo ali odsevajo, zato ne bodo preveč vdrli v vaš dom, vendar bodo še vedno imeli dovolj vpliva, da bodo videti čudovito! Vzdržljivost teh moderno oblikovanih tapeta je neprimerljiva in bo videti v prihodnjih letih neverjetno, kar vam omogoča prilagodljivost pri spreminjanju tapeta, kadar koli želite!

tudi naše tapeta v modernem slogu je tako kot vsa tapeta zelo enostavno nanašati in ima jasna navodila za uporabo, zato vas v zvezi s tem ne skrbi.

z vsem tem v mislih in vedenjem, da so naše sodobne tapete z vzorci izjemno raznolike, si oglejte in posodobite svoje stene z enim od teh neverjetnih modelov danes!Je čas, da vstopiš v 21. Stoletje v slogu s to osupljivo oranžno teksturo iz marmorja. Na voljo brezplačna dostava po vsem svetu!
Je čas, da vstopiš v 21. Stoletje v slogu s to osupljivo oranžno teksturo iz marmorja. Na voljo brezplačna dostava po vsem svetu!
18
Okrasite svojo dnevno sobo s to sodobno tapeta z zasnovo elegantnih črnih črt na rjavi podlagi. Poceni in hitro preoblikovanje!
Okrasite svojo dnevno sobo s to sodobno tapeta z zasnovo elegantnih črnih črt na rjavi podlagi. Poceni in hitro preoblikovanje!
18
Občudujete oblikovanje minimalističnih in subtilnih tipis na ozadju te otroške spalnice. Vsi se bodo zaljubili v to zasnovo!
Občudujete oblikovanje minimalističnih in subtilnih tipis na ozadju te otroške spalnice. Vsi se bodo zaljubili v to zasnovo!
18

1-24 od 78 tapete