Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Tema

Podlaga

Kraj

Stil

Format

Javno

Št. oseb

Stenske nalepke za video igre

če obožujete video igre, boste v tej kolekciji našli najbolj popolne nalepke video iger za vaš dom. Te izdelke lahko uporabljate kjer koli želite. Nanesete jih lahko na svoje stene, pohištvo, okna ali naprave, kot so igralne konzole, računalniki ali mobilni telefoni.

ustvarite svoj edinstven prostor s temi nalepkami za video igre. V tej ponudbi je veliko različnih modelov, s katerimi lahko sobo spremenite v prostor zabave in razburjenja. Naše vinilne nalepke za video igre so na voljo v najrazličnejših barvah, v enobarvnih ali večbarvnih, vse so narejene z živimi barvami, ki bodo v vaše stene vnesle nekaj življenja. Visokokakovostni izdelki, odporni na razpoke, gube in gubice in lahko prenesejo sončne žarke, ne da bi bili razbarvani!

Stenske nalepke za video igre. Velik izbor modelov med katerimi lahko izbirate.na voljo je vinilna nalepka za video igre za vse in vsakogar, tudi modele, zaradi katerih se boste počutili malce nostalgične ali modele, ki prikazujejo novejše igre! Poiščite modele priljubljenih iger, kot so space invaders, super mario, packman, sonic, pokemon, nintendo igre in še veliko več. Nekateri načini vključujejo tudi besedila ali stavke. Prepričani smo, da boste našli nekaj, kar imate radi, in nekaj, kar popolnoma ustreza vašim okusom in slogom!


kaj pa, če ne najdeš nečesa, kar imaš rad? Ojoj. Ne skrbite ne, tukaj vam lahko na terenskih mestih uresničimo vaše sanje! Lahko kupite svojo zelo prilagojeno nalepko za video igre. Za to moramo storiti vse, da nam pošljete e-pošto z vzorčno sliko in podrobnostmi, kot sta velikost in barva. Naša ekipa za grafično oblikovanje, ki bo nato izdelala vaš popoln dizajn. Če imate tudi vi pogled na enega od modelov kataloga, vendar potrebujete spremenjene barve itd. , lahko to storimo za vas. Tenstickerjeve nalepke za video igre so narejene po naročilu, zato lahko za vas izdelamo popolnoma izdelan, ekskluziven izdelek, da boste lahko imeli tako popolno nalepko!

uporaba nalepk je tako preprosta, v vsako pošiljko vključimo navodila. Uporabljamo tudi prenosni papir, da lahko to storijo vsi!

naši dizajni bodo popolnoma spremenili videz vaših sob ali naprav. Nadaljujte, ustvarite fantastično edinstven videz s temi tematskimi nalepkami za video igre. Zahvaljujoč tem zabavnim izdelkom vam ne bo treba nikoli več pogledati dolgočasnih belih sten, rahlih črnih računalnikov! Brskajte po zbirki takoj!

1-24 od 128 dekorativne stenske nalepke