Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Tema

Kraj

Barva

Stenske stenske slike stena sveta

radi potujete? Bi radi nekaj te ljubezni prinesli v svojo dnevno sobo ali spalnico? Za vas imamo popolne stenske fototapeta! Raziščite svet z našimi neverjetnimi stenskimi poslikavami z zemljevidi sveta! Danes prelistajte našo osupljivo zbirko!

od starodobnih zemljevidov do sodobnih kreacij imamo v svoji zbirki nekaj za vsakega. S tako široko paleto stilov, dizajnov in barv, ki jih lahko izbirate, smo prepričani, da se boste zaljubili v vsaj en stenski posnetek z zemljevidi sveta.

potujte po svetu od svojega doma z našimi tapeta za tapeta zemljevidov sveta!

zemljevidi se že stoletja uporabljajo za vodenje ljudi domov ali za pomoč radovednim mladim možem pri raziskovanju sveta. Zakaj bi jih zdaj nehali uporabljati? Tukaj pri tenstickers poznamo in cenimo edinstveno lepoto sveta in popolnoma razumemo, zakaj bi ga radi predstavili na svoji steni. Zato v svojo zbirko ves čas dodajamo nove fototapeta za oblikovanje zemljevidov sveta. Zato pojdi in poglej zdaj!

material, ki se uporablja za izdelavo fototapeta na naših svetovnih zemljevidih, je izjemno trpežen in odporen na težave, kot so solze, gube in mehurčki. Tudi naše stenske poslikave ne bodo svetile ali odsevale nobene zapuščene svetlobe. Edino, kar se bo odražalo, je visoka kakovost naših stenskih fototapeta. Ves čas bodo videti neverjetno!

vsi naši zidni fototapetai za oblikovanje zemljevidov so različnih velikosti, zato vemo, da boste našli točno tisto, kar potrebujete! Tukaj ne vidite velikosti vaše stene? Ne stres! Se danes obrnite na našo fantastično skupino za pomoč strankam! Tu so, da vam pomagajo rešiti morebitne težave in vaše nakupovalne izkušnje čim bolj sprostijo. Ne boste verjeli, da še prej niste pomislili, da bi stopili v stik z njimi. Pošljite jim sporočilo zdaj!

vas je aplikacija spravila v kumarico? Vas skrbi, da se boste morali odpraviti na dragega dekoraterja? Ne boš! Vsi naši fototapetai za tapeta za oblikovanje zemljevidov sveta imajo komplet zelo enostavnih navodil, ki jih morate upoštevati. Kopijo le-teh si lahko ogledate na naši spletni strani. Na naši spletni strani lahko kupite tudi druge uporabne dodatke, kot so rezalniki, lepilo za tapete in valji. Z vsem na enem priročnem mestu, kaj več bi si lahko želeli!

torej, kaj še čakate, kupite zdaj enega od naših zidnih poslikav z našimi svetovnimi zemljevidi!

1-13 od 13 fototapete