Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava

Stenske nalepke po naročilu ustvarite svoj lastni dizajn

Verjamemo, da je naš katalog edinstvenih in originalnih stenskih nalepk je fantastično, vendar popolnoma razumemo in se strinjamo, da nimamo pokritih vseh podlag zato smo danes na internetu zgradili tisto, za kar menimo, da je najboljši in celovit servis za prilagajanje nalepk! Kot tak, če imate posebno zamisel o dizajnu, ki bi ga radi naredili po stenske nalepke po meri, bi ga radi izdelali za vas! Naše tiskanje nalepk je kot nalašč za to, da vaš okras doma izstopa iz množice na osupljiv način!

Nalepke po meri: Izdelava nalepk po naročilu

Postopek izdelave popolne personalizirane stenske nalepke je enostaven kot 1,2,3 (4)! Najprej naložite svoj dizajn. Naša storitev izdelave lastnih nalepk sprejema fotografije, računalniško ustvarjene modele in večino drugih stvari - če je slika sprejemljive velikosti in kakovosti in ne vsebuje vodnih žigov, jo lahko spremenimo v svojo stenske nalepke po naročilu! drugič, izberite, ali želite, da je vaš dizajn enobarven ali če želite, da vsebuje več barv. če predložite dizajn in izberete možnost enobarvne barve, boste morali izbrati barvo, v kateri želite, da je izdelana. Nato izberite, ali želite, da slika vključuje ozadje, in nato določite velikost, ki jo želite. Končno se odločite, ali želite po e-pošti prejeti vzorčno sliko o tem, kako bo izgledal vaš nalepke po naročilu.

V zvezi s kakovostjo naših vinilnih nalepk, nam dovolite, da vas olajšamo! Naši vinilci so narejeni na popolnoma enak način kot vse ostale naše nalepke - to pomeni vrhunsko obstojnost, 15-letno življenjsko dobo in korist, da ob odstranitvi ne pusti popolnoma nobenih škode ali ostankov, torej ali imate kratkoročni načrt za prilagojene vinilne nalepke ali pa si želite, da bi jih bilo v bližnji prihodnosti na vašem zidu, so naši izdelki primerni!

Medtem ko je naša spletna stran fantastična, vemo, da bi mnogi ljudje raje govorili z resnično osebo o svoji zasnovi sanj in to je v redu! Preprosto nam pošljite e-pošto na %email% in prizadevali se vam bomo pomagati v največji možni meri s preoblikovanjem vašega dizajna v popolnoma edinstvena nalepka po meri!

POSODOBITE SVOJO PODOBO

POSODOBITE SVOJO PODOBO

ok
ok

Izberite vrsto stenske nalepke

Obrežite sliko

Izberite barvo

Določi mere

x

Uokviri sliko
Mere stenske nalepke se ne ujemajo s prvotnim razmerjem vaše slike.
Premikajte osvetljeni prostor, dokler ne najdete okvirja, ki vam najbolj ustreza.

Potrebujete pomoč?

Če niste prepričani, kako pravilo naročiti ali če vaša oblika stenske nalepke zahteva posebno obravnavo, nam pišite. Svetovali vam bomo in vam poslali zasebno ponudbo.

Pišite nam na

info.si@tenstickers.com

Pomembne opombe

1) Pošljite nam izvirnik najvišje možne resolucije, po možnosti v vektorskem formatu (Illustrator, Corel ...)

2) Če bomo ocenili, da vaš model ni dovolj kakovosten, bomo stopili v stik z nami in vam ponudili alternativne rešitve.

3) Če bo vaš model zahteval dodatne postopke zaradi svoje zapletenosti, lahko to povzroči dodatne stroške.

4) Za posebne stenske nalepke (table Vileda, barvne steklene interiorje, laminate...) nas kontaktirajte na info.si@tenstickers.com.

5) Če ne morete naložiti slike (zaradi velikosti, nepodprtih formatov...), nam jo pošljite po e-pošti na info.si@tenstickers.com.

6) Wordove dokumente (.doc) predhodno pretvorite v pdf format.

7) Vinilne obloge so vedno v mat barvah.

8) Pomembno je, da upoštevate velikost obrezane slike (odstranitev tapeta) in da morajo imeti najmanjši elementi debelino vsaj 4 mm.

9) Če je vaša odločitev dokončna in res ne želite uporabiti stenske nalepke, ki ste jo prejeli, vam bomo v najkrajšem možnem času vrnili vaš denar. Pišite nam.

10) Mere bodo izračunane sorazmerno s celotnim naloženim modelom. Zato vam priporočamo, da v primeru, da ima vaša slika bele robove, le-te odrežete. Pri izdelavi stenske nalepke se bomo opirali na največjo višino ali širino, ki jo boste navedli, pri čemer bomo vedno ohranili razmerje.

Ocene strank, ki so kupile vinilno tapeto po meri

Splošna ocena: 10 / 10

dne 14/09/2019 ob 08:47 h