Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava

Personalizirane nalepke besedila

Fantastična storitev za prilagajanje besedila , kot nalašč za izdelavo vaših lastnih nalepk po meri! mi v teniskerjih verjamemo, da si vsi zaslužijo priložnost, da ustvarijo svoj lasten dizajn - vsi imajo različne besede ali stavke, ki so jim pomembni, zato zdaj ponujamo to osupljivo storitev, da naredimo popolno prilagojeno nalepko besedila za vas! Torej, ne glede na to, ali gre za ponudbo, ime ali kaj drugega, resnično verjamemo, da imamo tisto, kar je potrebno, da boste zares zelo srečni! Lahko se lotite načrtovanja, vendar boste morda najprej želeli prebrati to:

Prilagodite svoj dom s prilagojeno besedilno nalepko

Mi v natečajnikih ponujamo osupljivo izbiro nalepk z besedilom, vemo pa tudi, da imajo vsi drugačno prednost, ko gre za takšne stvari - vsi imajo narekovaje, ki jim pomenijo le nekaj, in vsi imajo imena, ki morda sprva niso upodobljena na naši spletni strani, zato je tako pomembno sestaviti močno storitev za prilagajanje, s katero bi morali vsi ustvariti popolno prilagojeno nalepko za besedilo za njih!

Postopek ustvarjanja prilagojenega besedilne nalepke je razmeroma preprost, do katerega bi moralo biti dovolj enostavno krmarjenje! Vse je prikazano spodaj, vendar nam dovolite, da se pogovorimo skozi to, da bomo popolnoma prepričani, da boste dobili pravo nalepko za vas: najprej pomislite na besedilo, ki ga želite spremeniti v prilagojeno besedilno nalepko. Vnesite to v polje z naslovom „tekst 1“ (v spodnja polja lahko vnesete več besed, če želite). Nato določite velikost besedila, tako da vpišete svoje slike v polja z naslovom „meritve“. Po tem se odločite, ali želite, da je vaše besedilo zrcalne usmeritve ali običajne orientacije, preden izberete barvo iz naše obsežne palete. Končno se odločite za pisavo, v kateri želite besedilo , v polju, v katerem se besedilo pojavi, izberite obliko besedila in sami imate neverjetno prilagojeno nalepko besedila!

In končno, ne pozabite na neverjetno kakovost, ki jo lahko zagotovimo kot rezultat našega vrhunskega vinil - 15-letna življenjska doba in uporaba tako enostavno kot 1,2,3!

Oglejte si naš video posnek, da boste videli, kako deluje.

Vnesite besedilo

Napišite besedilo, ki želite, da ga natisnemo. Na voljo imate 50 znakov v vsaki vrstici in izbirate lahko med različnimi pisavami in barvami.
Besedila obravnavamo postopoma, vrstico za vrstico z navedenimi karakteristikami.

0

Mere (širina x višina)

cm
x
cm

0

Mere (širina x višina)

cm
x
cm

0

Mere (širina x višina)

cm
x
cm

0

Mere (širina x višina)

cm
x
cm

Izberite velikost in barvo podlage:

100 cm
50 cm

Mere podlage

Če boste izbrali mere površine, kamor boste namestili vašo vinilno tapeto, lahko le povlečete besedilo in ga povečate ali zmanjšate, velikost pa se samodejno izračuna.

x

Barva stene

Barva stene služi zgolj za predogled slike, v nobenem primeru pa ne bo natisnjena kot tapeta za izbrani model.

Pomembna opozorila

1) Skupna cena je vsota posameznega besedila.
2) Besedila obravnavamo postopoma, vrstico za vrstico z navedenimi karakteristikami.
3) Če želite omogočiti žigosanje, vinilna tapeta ne sme biti visoka manj kot 2 cm.
4) Vse naše stenske nalepke so matirane.
5) Stenske nalepke z besedilom so narejene kot obris, brez podlage. Če želite barvno tapeta, v polje z opombami ob nakupu napišite želeno barvo.
6) Mere vsakega besedila so odvisne od števila vrstic.
7) Če besedilo, ki ga boste vnesli, vsebuje posebne znake ali pa je napisano v jezikih, ki niso značilni za zahodno abecedo, nas kontaktirajte, saj ne razpolagamo z vsemi pisavami in znaki.

Individualni predračuni

Če želite natisniti besedilo s številnimi znaki, na primer pesem ali odlomek iz knjige, nam pišite na info.si@tenstickers.com in navedite barvo in mere celotne stenske nalepke ter priložite besedilo. Če se le da, naj bo v PDF formatu.

Ocene strank, ki so kupile vinilno tapeto po meri

Splošna ocena: 10 / 10

dne 11/10/2020 ob 13:14 h

Zelo zadovoljni, hvala