0
Iskalni filtri

Tema

Stil

Format

Javno

Št. oseb

Originalne osebne nalepke za otroke na krovu

Zbirka nalepk za otroke na krovu z različnimi modeli in ilustracijami z množico tem, da bi našli originalne izdelke, geeke ali za vso družino. Naredite svoj avto kot posebno vozilo, ga napolnite z izvirnostjo in osebnostjo hkrati, da vsi vedo, kdo gre notri. Če iščete izdelek za vaš avto, ki je poseben, boste v naši osebni zbirki za dojenčke na krovu našli tisto, ki vam ustreza.
Zbirka originalnih otroških modelov z različnimi modeli: zabavna, polna barva, prilagojena z imenom. Poiščite na ducate modelov za telo vašega avtomobila: dojenček, superheroj, stare starše ali dvojčka ali desko. Izbor izdelkov za iskanje tistega, ki najbolj ustreza vašemu vozilu in ustvarja razliko. Izberite želeno velikost, želeno barvo za končno obdelavo ali če želite biti sposobni držati se v steklu, na zunanji strani ali na telesu.

Kakšen stil baby vinila na krovu lahko najdem in kje se lahko držim?


V podjetju Tenstickers imamo na krovu veliko osebnih nalepk, ki so ekskluzivne za vas. Raznolikost stilov, tako da lahko najdete tistega, ki najbolj ustreza vašim potrebam. Eden od izdelkov, ki mi je najbolj všeč, so otroške nalepke na krovu z imenom, ki ga lahko daš v imenu svojih hčerk in jih imamo v različnih oblikah, za fante, za dekleta, za dvojčke in celo trojčke. Nikogar ne želimo zapustiti brez njihovega izključnega oblikovanja.
Družinske nalepke na krovu so zelo izvirne, presegajo prikazovanje samo otroka na krovu in kažejo, koliko vas je v družini, ko potujete skupaj. Nekaj ​​zabavnih modelov, ki jih lahko prilagodite, od oblikovanja očeta, matere in sina do kombinacije, ki jo oblikuje vaša družina, in več vam je všeč. Želite darilo? Poiščite izdelke ne samo za matere in očete, ampak boste našli tudi babico na krovu ali dedka na krovu
Končno smo našli otroka na krovu geeksov. Oblikujejo jih teme filmov, risb in serij, kot so Star Wars, Goonies, Game of Thrones. Vsi so prilagodljivi z imenom, drugi zabavni izdelki so nalepke Vikinga na krovu ali pirat na krovu. Prilagojene nalepke za otroške avtomobile na vozilu se lahko držijo vsake gladke površine avtomobila ali vozila. Najpogostejši kraji tega izdelka so običajno zadnji del avtomobila, bodisi v zadnjem pokrovu ali v zadnjem oknu na zunanji ali notranji strani.
Otroške nalepke na krovu so odporne proti zunanjosti, tako da jih lahko pritrdite na avto.
Prilagodljiv
1.99
1.99
Prilagodljiv
1.99
Prilagodljiv
1.99
Prilagodljiv
1.99
1.99
Prilagodljiv
1.99

1-13 od 13 dekorativne stenske nalepke