Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Tema

Kopalniški odtisi platna


ti odtisi platna za kopalnico bodo fantastičen okras, ki ga boste dodali svojemu domu. Slike prikazujejo veliko različnih motivov od školjk do morja do čudovitih pokrajin, od katerih ne boste mogli odmakniti pogleda in česar koli drugega, kar bi si želeli. Postavite platno kopalnice in uživajte v dekoraciji, na katero boste ponosni.

kdor koli vstopi v vašo kopalnico, bo tako ljubosumen na kopalniško platneno umetnost, ki jo bo videl pred seboj, saj je zaradi trdega dela naše namenske oblikovalske ekipe resnično nekaj za vsak okus in slog. Nikakor ne boste našli popolnega umetniškega platna za kopalnico zase in za svojo družino, zato brskajte in poiščite popolnega, ki bo posodobil dekor vaše kopalnice!

napihajte s svojim lastnim kopalniškim stenskim platnom!


ne glede na to, kje nameravate najti ta tisk na platnu za kopalnice, vam s postopkom obešanja ne bo težko predstavljati težav, saj je to zelo enostavno in enostavno. Navodila boste lahko našli tako pri svojem naročilu kot tudi na naši spletni strani, tako da se tisti, ki je določen, da ga odloži, zagotovo ne bo mučil. Vaše platno stranišča bo prispelo k vam že sestavljeno, zato je pripravljeno za obešanje naravnost navzgor, najtežji del je izbira, kam ga boste postavili. Če želite odstraniti ali zamenjati platno, na stenah ne bo poškodovana. Ti izdelki so na voljo v številnih velikostih, da lahko izberete tisto, ki predstavlja vaš slog. Izdelani so iz visokokakovostnih materialov, zaradi česar so odporni na vlago, umazanijo pa lahko speremo z rahlo vlažno krpo.

če kadar koli ugotovite, da imate kakršne koli težave, ko gre za novo umetniško delo na platnu za kopalnico, je naša neverjetna ekipa za pomoč strankam pripravljena pomagati. Priskrbeli vam bodo rešitve za morebitne težave, s katerimi se boste znašli. Zelo skrbijo za vaše izkušnje strank in vam bodo vedno na voljo! Preprosto jim pošljite e-pošto in takoj se vam bodo javili!

si danes kupite svojo lastno kopalniško sliko , saj bodo te okraske za vaše stene tej notranjosti dale nov čar in nov značaj, kakršnega ste si od nekdaj želeli.

1-10 od 10 slike na platnu