Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Tema

Kraj

Barva

Stenske fototapeta v kopalnici

vemo, kaj ste razmišljali. Razmišljali ste "ta soba obupno potrebuje neverjetno kopalniško poslikavo ". In mislimo, da imate morda prav! Zato smo tu, da vam ponudimo to neverjetno zbirko stenskih fototapeta za kopalnice v različnih temah in slogih. še več, naša oblikovalska ekipa tej zbirki ves čas dodaja nove fototapeta, zato smo prepričani, da se boste zaljubili v vsaj enega od teh fantastičnih fototapeta! Pridi in brskaj po zbirki zdaj!

sedite na svojem prestolu v slogu z našimi tapetami za kopalnico

imamo ogromen in vedno večji imenik straniščnih poslikav , od katerih bo ena zagotovo vsakič nasmehnila na vaš obraz! Od sproščujočih naravnih prizorov do norih 3d vizualnih učinkov, bo nekaj, kar bo naredilo vsak izlet v kopalnico veličastnega. Na plaži imamo celo fototapeta čudovitih želv! Kdo si tega ne bi želel v svoji kopalnici med kopanjem ali prhanjem! Vašim gostom bo popolnoma všeč edinstveno vzdušje, ki ste ga ustvarili, in želeli bodo vedeti, kako se lahko z njim tudi vkrcajo! Vsi bodo želeli nepremočljiv fototapeta za kopalnico!

niste prepričani, kako dolgo bo trajala vaša stenska kopalnica? Pri tem vam lahko pomagamo! Vsi naši fototapetai so narejeni iz najkakovostnejših materialov, ki so na voljo na trgu, zato vemo, da bo slika videti super! Lahko vam zagotovimo, da se sčasoma ne bodo strgali, raztrgali ali razbarvali. Kako dobro je to! Vse tapeta za stenske stenske slike v kopalnici so opremljene z zelo enostavnim vodnikom za njihovo uporabo, tako da se ne boste spraševali, kako jih postaviti na steno! Kopijo teh navodil najdete na naši spletni strani, samo se pomaknite na dno te strani in pritisnite povezavo. Tako enostavno je doseči brezhibne rezultate!

vsi naši kopalniški fototapetai so v številnih unikatnih velikostih, zato smo prepričani, da boste našli takšnega, ki je kot nalašč za vaš poseben prostor. V nasprotnem primeru se obrnite na skupino za pomoč strankam, ki vam bo pomagala ustvariti popolno stensko poslikavo! Zato ne čakajte naokrog, naročite danes stenski poslikavo za kopalnico in tej sobi dajte malo dodatne ljubezni! Za tako velike stroške ne morete zavrniti!

1-19 od 19 fototapete