Svetovna Dostava
0
Iskalni filtri

Tema

Podlaga

Kraj

Stil

Format

Javno

Št. oseb

Nalepke za cvetno steno

Ste naveličani zalivanja, obrezovanja, lončenja in ponovnega sajenja resničnega cvetja? No, zdaj se lahko izognete vsem težavam in danes pridite in si oglejte našo široko zbirko cvetličnih nalepk! Od čudovitih poslikanih vrtnic do čudovitih cvetnih mandal, smo prepričani, da bo naš vedno večji katalog cvetličnih nalepk za stene nekaj popolnega za vas. Od vrtnic, tulipanov do številnih cvetličnih modelov, je nekaj, kar ustreza vsem in vsaki sobi!

cvetne nalepke za vsak okus


naš imenik cvetnih stenskih nalepk nenehno raste z novimi izdelki, ki se ustvarjajo vsak dan. Naša ekipa zlobno nadarjenih oblikovalcev si vsak dan prizadeva ustvariti nove modele svojih najljubših rož samo za vas, draga stranka. Če niste v risanju cvetličnih vzorcev in modelov, lahko vedno poiščete tudi našo široko zbirko fotografskih cvetličnih nalepk.


Če pridete do konca našega kataloga in še vedno ste nezadovoljni in niste našli točno tistega, kar ste iskali, ne skrbite, ne, mi smo tu za vas! Naša oblikovalska ekipa ne ustvarja samo neverjetnih cvetličnih stenskih nalepk , temveč tudi s svojim ustvarjalnim genijem, da ustvari prilagojene nalepke za cvetlične stene samo za vas! Vse, kar morate storiti, je, da na naše spletno mesto naložite sliko po svoji izbiri ali pa nas po e-pošti kontaktirate s tisto vrsto rože, ki jo želite ustvariti, povejte nam velikosti in preden boste vedeli, boste ponosni lastnik vaše zelo personalizirane cvetlične nalepke za stene!


naše cvetlične nalepke in vsi naši izdelki za to so izdelani iz visokokakovostnega vinilnega materiala, ki je zelo trpežen in odporen proti vremenskim vplivom v skoraj vseh podnebjih. še več, naše nalepke so priložene dodatnemu papirju za nanašanje, s katerim lahko nanašanje vaših cvetnih nalepk na katero koli gladko površino ali steno predstavlja sanje. Zagotavljamo vam, da boste naše izdelke izjemno enostavno lepiti, mehurčke, gube, gubice in raztrgati. In ko se odločite za odstranitev omenjene nalepke, boste prijetno presenečeni, ko boste ugotovili, da je naloga odstranitve prav tako enostavna, da na svojih stenah ne puščajo nobenih ostankov, znamk in poškodb.


narejen iz visokokakovostnega vinilnega materiala, ki je odporen na težave, kot so raztrganje, gubanje in gubanje! Odporni so celo na zračne mehurčke!

kaj čakaš? Pojdi pogledat! Ta vrhunska kolekcija zagotovo ugaja, polna barve, polna življenja in polna zabave!

10 / 10

1 Ocena

1-24 od 390 dekorativne stenske nalepke

Filtrirajte iskanje, da zmanjšate število rezultatov