Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Tema

Dogodek

Oče in sin

ujemajte se s svojim možicem! Zbirka unikatnih in smešnih modelov majic očeta in sina. Mislimo, da vam bodo všeč ti modeli! Od papa medvedov in dojenčkov do super očeta in super sina, obstaja dizajn in tema za vsakega očeta in sina! Naj se ti posebni trenutki ujemajočih se majic očetovskega sina spremenijo v spomine, ki bodo trajali večno. Oba se lahko ozrete na mlajša leta svojega sina in se nasmehnete, ko se spomnite teh kul majic.

naša oblikovalska ekipa se je izjemno trudila, da bi vam lahko prinesla te čudovite majice za očeta in sina, ki so kot nalašč za vas in vašega fantka, da jih lahko oblečete na katerem koli fantovskem izletu! Tako vam kot vašemu fantu bodo všeč modeli, ki jih ponujamo, od živali, ponudb do smešnih modelov, imamo vse, kar potrebujete. Oglejte si te značilne majice za očeta in sina, ki jih zagotovo ne boste našli drugje, to je ena najboljših priložnosti za lepljenje! Njihovi prijatelji bodo zavidljivi, drugi starši pa bodo všeč vezi, ki jo imate skupaj!

fantje nikoli niso bili tako zabavni!


ko gre za majice , ki se ujemajo z našim očetom, je veliko različnih velikosti, saj se zavedamo, da so naše stranke v vseh različnih oblikah in velikostih. Zdaj, ko ste našli vzorec, ki vam je všeč, in popolne velikosti, kaj še čakate? Visokokakovostne materiale uporabljamo samo pri izdelavi majic , ki se ujemajo z očetom in sinom, tako da jih je mogoče po dnevu zabave enostavno očistiti in likati! Popolni so tudi za kateri koli tip kože, zahvaljujoč nežnim in občutljivim materialom, ki jih uporabljamo, da ne dražijo vaše kože.

kar je še bolj neverjetno je, da smo se odločili prav tako vključuje prilagodljive majice na stalno rastoče zbirke oče in sin ujemanja majice so na voljo. Vam omogoča, da prilagodite imena in slike ter dodate tako čaroben in bolj oseben element svojemu skupnemu času. Možnost izbire osnovne barve za vaše majice očeta je vaša izključno iz neverjetne kolekcije, ki jo ponujamo! In vam ni treba skrbeti, če imata oba najljubše barve, saj to lahko izberete ločeno.

poiščite ujemanje danes, oglejte si zbirko in kupite svojo lastno kul in edinstveno majico očka in sina že zdaj!

1-17 od 17 majice