Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Tema

Oblika

Barva

Umestitev

Teksturni vzorci

Kako težko je danes izstopati! Imajo vsi vedno enake stvari? želite biti edinstveni in drugačni? Imamo nekaj odličnih idej za vas! Pridite in si oglejte našo neverjetno zbirko teksturiranih pogrinjkov! Zagotavljamo vam, da vam bodo všeč ti neverjetni vzorci in se boste počutili kot idealen gostitelj, ko vas bodo obiskali prijatelji, družina ali kdo drug, da si boste doma delili obrok! Naša kolekcija je vedno večja, zato vemo, da boste v našem katalogu našli svojo idealno teksturirano namizno preprogo! Prelistajte našo obsežno zbirko pogrinjkov s teksturo in odkrijte pogrinjek, ki vam danes pade v oči!

jejte z občutkom s teksturirano preprogo za večerjo

od lesenih vzorcev do cvetličnih vzorcev do vintage vzorcev, v naši zbirki teksturiranih namiznih pogrinjkov imamo toliko modelov! Imamo celo pogrinjek pokrit z ribami! Kako kul je to! Vaši prijatelji in družina se bodo spraševali, kako ste si ustvarili tako edinstven dekor in ga tako dobro uskladili! Takoj ko jim poveste o svoji pogrinjku z vzorcem, bodo tako ljubosumni! Tudi oni si bodo zaželeli! Kmalu boste postavili trend!

kar najbolj preseneča in veseli naše stranke, je izjemna kakovost naših vzorčastih namiznih preprog! Ustvarjeni so iz najboljšega vinila, ki ga je podjetje lahko kupilo! Kako super je to! Vinilni material pomeni, da so odporni na umazanijo in vodotesni, zato jih je zelo enostavno očistiti! Po uporabi jih samo obrišete. Pospravljanje po večerji bo tako preprosto, še posebej pri mlajših otrocih! To pomeni, da lahko svoje namizne pogrinjke uporabite za vsako večerjo! Vaši gostje bodo navdušeni, da jih bodo obiskali, medtem ko bodo jedli!

imaš malo vprašanje o eni od naših vzorčastih preprog za večerjo? Pošljite nam e-pošto zdaj! Naša izjemna skupina za pomoč strankam je vedno pripravljena pomagati pri iskanju rešitev za vsa vaša vprašanja! Odgovorili bodo na hitro sporočilo, ki ga pošljete! Samo pošlji sporočilo zdaj in naj te ne bo strah! Lahko celo začetek novega odličnega dizajna na naši spletni strani!

zato ne oklevajte. Danes kupite teksturirano pogrinjek! Po tako neverjetno nizki ceni za tako osupljiv izdelek preprosto ni razloga, da ga ne dodate v svojo košarico! Videti so čudovito in bodo resnično navdušili vse goste, ki pridejo k vam domov! Naročite danes potiskane placemat!
Pravokotni kraki z oblikovanjem skic modre ribe bodo na vaši mizi videti neverjetno. Uživajte v vsakem mealiju z naborom teh trendovskih vzorcev
Pravokotni kraki z oblikovanjem skic modre ribe bodo na vaši mizi videti neverjetno. Uživajte v vsakem mealiju z naborom teh trendovskih vzorcev
9.50

1-24 od 41 pogrinjek