Black Discounts - November
Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Tema

Kraj

Barva

Vzorčaste ozadje, teksturirane oblike

fantastična zbirka teksturiranih ozadij , idealna za dodajanje razkošja kateremu koli delu vašega doma! Ta zbirka vzorčastih ozadij bi bila videti izjemno in resnično spremenila vašo hišo v dom. V tej izjemni zbirki boste našli številne raznolike modele, ki prikazujejo obilo tekstur in vzorcev!

ne glede na to, ali ste za marmornatimi, betonskimi ali lesenimi stenami, lahko to dosežete z našo čudovito kolekcijo ozadij z vzorčnimi in teksturiranimi ozadji! Obstaja izdelek, ki ustreza vsakemu posameznemu okusu in slogu, zato nihče ni izpuščen. Ne odlašajte z iskanjem popolne stene, pobrskajte in bodite kreativni.

teksture in vzorci posebej za vaše stene!

z nanosom teksturirane stenske paste boste skoraj v trenutku spremenili svoj dom na bolje. Vse stene svojega doma lahko okrasite natančno tako, kot si želite, ne da bi vam bilo treba svetovati, saj veste, da škoda ne bo povzročena in da nič ne bo trajno. Zdaj, ko ste prevzeli nadzor, lahko okrasite svoj dom, da boste sledili vsem trenutnim ali preteklim trendom, kadar koli želite. Ti dih jemajoči vzorčni stenski obešalniki dajejo vašemu domu dodatne prednosti, kot so povečana globina, slog in toplina. Vam zagotavlja nov videz in briljantno domač občutek.

naše teksturirane stenske obloge je izjemno enostavno nanesti in zagotoviti, da na vaši steni ni golih ali dolgočasnih delov! Vzorci so edinstveni, izvirni in najvišje kakovosti - kar pomeni, da noben sijaj ali odsev ne bo povzročal težav in da so zaradi svoje trpežne in dolgotrajne narave brez gub, razpok, mehurčkov in luščenja. Na vaših stenah.

če še nikoli niste nanašali ozadij, ni treba skrbeti. Navodila so vključena v vsak naš paket in tudi na našo spletno stran, tako da natančno veste, kaj storiti. Uporaba ozadja s temo ex ture in vzorcev je lepa in enostavna, na voljo pa so tudi nasveti za predhodno, med prijavo in naknadno prijavo! In če še vedno niste prepričani, vam bo naša ekipa za pomoč strankam z veseljem pomagala!

okrasitev doma je nujno potrebna, da postane dom - brez unikatnih tapet je dom samo hiša! Zato bi si zares morali ogledati našo neverjetno zbirko ozadja in teksture ozadij že zdaj!

1-24 od 182 tapete