Black Discounts - November
Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Tema

Kraj

Barva

Druge teksture ozadje

fantastična zbirka drugih teksturiranih ozadij , idealna za dodajanje razkošja in individualnosti kateremu koli delu vašega doma! Ta zbirka ozadij bo spremenila vsak prostor v vašem domu! V tej zbirki boste našli številne raznolike modele, ki prikazujejo različne teksture!

od paprike in vintage koktajlov za vašo kuhinjo do oblakov in abstraktnih vzorcev črnila za vašo spalnico, je v tej zbirki drugih teksturnih stenskih oblog nekaj naših briljantnih modelov, ki se ne ujemajo nikjer drugje. Oblikovalska ekipa obožuje razmišljanje izven škatle, zato ste, če iščete nekaj unikatnega in domiselnega, zagotovo na pravem mestu! Si oglejte ta nenehno širijoči se katalog drugih ozadij za oblikovanje tekstur in izberite tistega, ki je za vas!

iz škatle še druge teksturne paste!

ogromna razlika, ko boste domu dodali drugo tematsko obarvano teksturo, bo samodejno opazna zaradi edinstvenosti in značaja, s katerim bodo napolnili vaše sobe, kar je nekaj neverjetnih vidikov, ko ustvarjate bolj domače okolje. S tem ozadjem lahko spremenite videz svojih sob, ne da bi vas skrbelo, ali bodo trajne ali poškodovale vaše stene! Ne glede na to, kakšen je trenutni trend dekorja, lahko ustrezno prilagodite druge ozadje teksture, da se prilegajo! Dodatne prednosti, kot so večja globina, slog in toplina, zagotavlja ta izdelek, zato je ne samo videti neverjetno, ampak tudi neverjetno.

naša druga ozadja za oblikovanje tekstur so narejena iz materiala, ki je zelo trpežen in traja leta. So tudi zelo odporni na težave, kot so solze, gube in mehurčki, in bodo takoj prikrili vse pomanjkljivosti vašega zidu. Ne bodo odsevale sijaja ali zapuščene svetlobe, ki vstopa v vašo sobo; vendar bodo naše druge teksturne stenske obloge odražale nekaj drugega... Visoko kakovost naših ozadij!

to ozadje z drugimi teksturami je enostavno uporabiti, z navodili na naši spletni strani in ob ozadju, ko prispe. Na voljo so tudi nasveti o priporočenih orodjih in nasveti za predhodno, med prijavo in naknadno prijavo ter navodila za slike. če pa imate kakršne koli skrbi ali dvome, se obrnite na našo čudovito skupino za pomoč strankam.

naredite svojo hišo takoj zdaj! Pobrskajte po zbirki drugih teksturiranih stenskih obešenj in poiščite svojo popolno novo ozadje. Obstaja dizajn in vzor za vas in vaš dom!

1-24 od 35 tapete