Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Tema

Kraj

Barva

Druge stenske stenske slike s teksturo in vzorcem

Vam ni všeč videz lesa? Opeke, ne da bi to storili tudi vi? še ne obupajte, še vedno imamo dovolj za vas! Pridite in si oglejte naše teksturirane stenske poslikave! S toliko edinstvenimi, izvirnimi modeli, med katerimi lahko izbirate, vemo, da boste popolnoma razvajeni za izbiro! Tukaj pri tenstickers vedno poskušamo prilagoditi vas, kupca. Zato v svojo zbirko stenskih fototapetaov ves čas dodajamo nove modele. Pridite in si oglejte to zbirko zdaj!

vnesite nekaj teksture v svoj dom z našimi teksturiranimi fototapeta


ta čudovita zbirka ima vse druge teksture, ki si jih omislite: kovino, pesek, vodo in še veliko več. Končno boste lahko našli svoj popoln stenski fototapeta znotraj tega obsega. Zdaj je čas, da v svojem domu ustvarite edinstveno vzdušje, o katerem ste sanjali! Lahko izbirate med številnimi modeli in barvami. Imamo nekaj za vsak okus in želje! Raziščite naše teksturirane foto fototapeta zdaj in bodite veseli, da ste naleteli na to fantastično spletno stran, polno neverjetnih oblik vaših sten v vašem domu.

vsi naši teksturirani fototapetai za tapeta so narejeni iz zelo kakovostnih materialov, tako da veste, da bodo v vaši sobi trajali starost! Prav tako ne bodo strgali, raztrgali, razbarvali ali odsevali neželene svetlobe v vašem domu zaradi svoje matirane površine. Kaj več bi lahko želeli od izdelka! Naše stenske fototapeta za tapeta je super enostavno nanesti! Preprosto sledite navodilom po korakih, ki so priložena vsakemu paketu! Na naši spletni strani lahko celo kupite kakršne koli dodatke, kot so lepilo ali rezalniki. Samo jih dodajte v košarico, ko se odjavljate. Tako enostavno je doseči brez napora brezhibne rezultate!

imate vprašanje o naših teksturiranih stenskih poslikavah? Naša ekipa za pomoč strankam je na voljo, da vam pomaga! Preprosto jim pošljite e-poštno sporočilo ali spletno sporočilo z vašo poizvedbo, in takoj se vam javijo! Ne bodite sramežljivi, pošljite jim sporočilo zdaj! Resno, zakaj še vedno čakaš? Bi morali gledati to fantastično zbirko stenskih fototapeta! Vemo, da bodo v vašem domu videti popolnoma fantastično in stanejo tako malo! Nehajte brati ta opis in začnite brskati zdaj! Takega nakupa ne boste obžalovali!

1-24 od 26 fototapete