Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Tema

Kraj

Barva

Otroška spalnica ozadje

razmišljate o preurejanju otroške sobe ali pa imajo novo ljubezen do barve ali vzorca, ne glede na motiv, ki okrasi njihove stene z ozadjem otroške spalnice. V tej zbirki otrokom prijaznih ozadij so zabavni in barviti modeli, ki ustrezajo njihovim okusom, zato imamo ne glede na novo pridobljeno ljubezen popolne modele, ki bodo na njihovi ulici!

od mehurčkov do živali in vse do zvezd je naša čudovita oblikovalska ekipa vključila vse najljubše stvari vaših otrok v našo zbirko otroških ozadij. Absolutno ni možnosti, da jih ne bi imeli radi. Torej, kaj še čakate, privabite nasmeh na otrokov obraz danes, tako da mu podarite lastno ozadje za otroško sobo! Vzemite svojega zdaj, preden jih zmanjka!

najboljše otroške ozadje za otroške sobe!

naše ozadje za otroško spalnico bo zagotovo poskrbelo, da bo soba za najmlajše videti neverjetno, tako da bodo vsi njihovi prijatelji ljubosumni na njihove stene. Tukaj pri tenstickers zelo močno čutimo, da boste z dodatkom ozadij veliko vlagali v svoj dom, nedvomno pa je to eden največjih načinov, kako spremeniti videz sob, ne da bi trajno spremenili ali poškodovali stene vašega doma. Torej, karkoli se bodo vaši otroci lotili, lahko okrasite njihove stene, da jim sledijo. Naše ozadje za otroško spalnico prinaša neverjetne prednosti topline, sloga in globine v vaše otroške sobe.

ta kul otroška ozadja se bodo gladko in enostavno prilepila na stene spalnice vseh vaših otrok, pri čemer bodo vse pomanjkljivosti odstranjene iz vida in uma ter zagotavljale blažilnik med njimi in steno. Gubice ali sledovi ne bodo ostali za seboj in sijaj ali odsev ne bosta problem, če je preveč svetlobe. Ta ozadje je zelo trpežno in bo trajalo več let, tako da jih boste lahko spremenili, ko se bodo okusi vašega otroka spremenili, ko se bodo starali, ali bodo enaka odstranljiva ozadja za otroke ostala leta let.

naša ozadja za otroške sobe so tako enostavna za nanašanje, da bi to lahko naredil otrok! če pa ste bili zaskrbljeni, boste navodila našli poleg svojega izdelka in na naši spletni strani. Svetujejo se tudi priporočena orodja in nasveti za predhodno, med prijavo in naknadno prijavo, prav tako pa boste našli tudi slikovna navodila.

všeč vam bo množica modelov in tudi vaši otroci. Zato jim privoščite ozadje otroške sobe, ki so si jih že od nekdaj, in pobrskajte po ponudbi zdaj.

če razmišljate, da bi svojemu zidu dodali prijeten pridih zelene barve, bi bila ta cvetlična ozadja fantastičen zeleni dodatek vašim stenam
če razmišljate, da bi svojemu zidu dodali prijeten pridih zelene barve, bi bila ta cvetlična ozadja fantastičen zeleni dodatek vašim stenam
18
Osebni imeni stenski papir za otroško spalnico z oblikovanjem morskih elementov. Na voljo je v poljubni dimenziji.
Osebni imeni stenski papir za otroško spalnico z oblikovanjem morskih elementov. Na voljo je v poljubni dimenziji.
Prilagodljiv
18

1-24 od 138 tapete