Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Tema

Kraj

Potiski platna na hodniku

ti odtisi platna na hodniku bodo vašo hišo naredili lepo in okrašeno. To je eden najboljših in najugodnejših načinov okrasitve doma po vašem okusu in slogu, zaradi česar je toliko bolj unikat za vas. Fantastični vzorci in barve bodo uokvirjali stene vaših hodnikov, zakaj si ne oglejte te osupljive zbirke slik platna na hodniku. Izbrati samo enega izmed vsega, kar je na voljo, bo težko!

zahvaljujoč izjemnemu prizadevnemu delu izjemno predane oblikovalske ekipe, vam je na voljo ta zbirka hodniških platen , polna čudovitih različnih modelov, ki bodo videti čudovito po vašem hodniku, še boljše pa je, da se nenehno širi s še več odličnimi modeli redno dodajati. Nedvomno bodo vaši gostje zelo ljubosumni. Ker je bilo vključeno nekaj, kar ustreza vsem okusom in slogom, smo prepričani, da boste tukaj našli svoj popoln tisk na platnu za hodnike!

oživite svoje hodnike!


pri obešanju novega platna na hodniku se ne smete mučiti, ker je postopek prijeten in preprost, za vsak korak pa boste dobili navodila, bodisi papirnato kopijo z vašim naročilom ali digitalno različico na naši spletni strani. Prejeli boste tisk na platnu za že sestavljene hodnike , kar pomeni, da ga lahko takoj odprete, pri odstranjevanju ali zamenjavi pa boste z veseljem vedeli, da za sabo ne bo nobene škode. Stenska umetniška platna so vsekakor dobra izbira za vašo dekoracijo doma in so na voljo v številnih velikostih, da lahko izberete tisto, ki najbolje ustreza kraju. Narejeni so iz visokokakovostnih materialov, odporni na sončno svetlobo, umazanijo pa lahko speremo z rahlo vlažno krpo.

če imate kakršne koli težave, ko gre za to umetniško delo na platnu koridorja ali kateri koli del tega postopka, se za pomoč obrnite na našo skupino za pomoč strankam. Ponudili bodo koristne rešitve in zelo skrbeli za izkušnje, ki jih imate z nami tukaj pri tenstickers. Preprosto jim pošljite e-pošto in takoj se vam bodo javili!

si danes kupite lastno sliko na platnu za hodnik , da boste na hodnikih dobili več značaja. Ti odtisi platna za predsobe bodo zagotovili, da bodo vaše stene v edinstvenem slogu, ki prikazuje osebnost vašega doma.

1-21 od 21 slike na platnu