Black Discounts - November
Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Tema

Kraj

Barva

živalske tematske ozadje

prebrskajte našo osupljivo zbirko živalskih ozadij. Za vsakogar se najde nekaj, ne glede na to, ali ste ljubitelj živali ali ne. Naš katalog ozadij za živali je iz dneva v dan večji! Dodajte barvo in edinstvenost z zabavnimi živalskimi dizajni, ali če to ni ravno tisto, kar iščete, zakaj ne dodate kančka elegance z bolj minimalističnim in sproščenim vzorcem?

od čudovitih otroških tematskih ozadij do osupljivih sodobnih vzorcev, boste zagotovo našli tisto, kar iščete, v tej čudoviti kolekciji za lepljenje živali. Naša izjemna oblikovalska ekipa se je želela prepričati, da so v to zbirko vključeni vsi okusi in slogi in so se odlično odrezali! Ne oklevajte, izberite svojega najljubšega, ali dva, ali tri, preden jih ne bo več. So popoln dodatek, za katerega niste nikoli vedeli, da ga potrebujete.

nadaljujte, poiščite tace, kremplje in plavuti na enem od naših modelov!

dodajanje te osupljive živalske stenske obloge bo odlična naložba za vaš dom, saj vam bo omogočilo, da svoje stene okrasite v poljubnem slogu, ne da bi bil trajen, kar vam omogoča, da izkoristite prednosti katerega koli trenutnega trenda in se premikate s časom. Vsi vaši gostje bodo tako ljubosumni, kako posodobljen je vaš dom! Ta obešenja z živalsko tematiko ne samo, da vaš dom izgledajo neverjetno, ampak prinašajo tudi dodatne prednosti, kot so dodajanje globine, sloga in topline, popolne lastnosti, s katerimi bo vaša hiša postala toliko bolj domača!

naša ozadja živalskih vzorcev so enostavna za nanašanje in lahko prikrijejo vse pomanjkljivosti na vaših stenah. Material je izjemno trpežen in odporen na težave, kot so solze, gube in mehurčki. Torej, če bi radi zamenjali ozadje vsako leto ali vsakih 10 let, je ta ozadje kot nalašč za vas. Naša okrasna živalska ozadja ne bodo svetila ali odsevala nobene svetlobe. Edino, kar se bo odražalo, je visoka kakovost naših ozadij.

glede postopka prijave ni treba skrbeti, saj boste navodila našli na naši spletni strani in je zelo enostavno. Priporočamo orodja in vse potrebne nasvete za vsako stopnjo uporabe. Nanašanje popolnih živalskih ozadij ne bi moglo biti nič lažje!

torej, kaj še čakaš? Oglejte si to izjemno zbirko in danes kupite svoje lastne ozadje za živali! Zagotavljamo, da ne boste razočarani.

1-24 od 101 tapete