Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Tema

Kraj

Barva

Ozadje betonskega sloga

neverjeten izbor betonskih tapet, s katerimi boste okrasili svoj dom! Popolnoma fantastična dekoracija za tisti goli del vašega doma, ki vam daje nekaj estetsko osupljivega, v kar lahko gledate, medtem ko se sproščate v kateri koli sobi v vašem domu! Ustvarite toliko značaja v svojem domu z nakupom enega od teh tapet s konkretnimi efekti , nikakor se ne boste zaljubili.

od črk, trikotnikov do nenavadnih okraskov, na voljo je velika izbira neverjetnih modelov ozadij za beton , zahvaljujoč prizadevnemu delu naše nadarjene oblikovalske ekipe. Ker obstaja tako velika zbirka, smo prepričani, da boste našli popolno novo ozadje za svoj dom, ni treba iskati nikjer drugje. Pobrskajte in si oglejte naše čudovite modele sami!

teksturirane betonske tapete za dodajanje edinstvenosti vašemu domu!

ko nanesete neverjetno ozadje iz betona v stiski , zelo hitro opazite neizmerne prednosti, ki jih prinaša vašemu domu. Okrasitev sten, kot vam je všeč, brez skrbi na zadnji strani glave zaradi poškodb ali trajnosti je odličen vidik, ki vam daje priložnost, da izkoristite trenutne sloge in trende ter poskrbite, da boste vi tisti, ki ima najboljši dekor vseh prijateljev in družine. Ta tapeta za betonsko steno vam ne bo prinesla le neverjetnega novega videza, ki ste si ga želeli, ampak bo prinesla tudi dodatne prednosti, kot so večja globina, slog in toplina, boljšega dodatka si nismo mogli zamisliti.

naše tapete iz cementnega betona so danes najkakovostnejše v današnjem poslu, zato morate preprosto upoštevati njegove prednosti! Je izjemno enostaven za nanašanje, sploh ne sveti in ne odseva, material, iz katerega jih izdelujemo, pa je zelo trpežen in odporen na težave, kot so solze, gube in mehurčki. Vam daje svobodo, da kadar koli spremenite ozadje ali ga obdržite dlje časa, pri tem pa skrijete morebitne pomanjkljivosti, ki jih noben od vaših gostov ne želi videti.

glede postopka prijave ni treba skrbeti, saj so navodila na voljo ob vašem izdelku in na naši spletni strani, kar je zelo enostaven postopek. Priporočamo orodja in vse potrebne nasvete za vsako stopnjo uporabe. Uporaba vašega umetnega betona ozadje je zabavno in enostavno!

resnično morate razmisliti o tem, da se pomaknete med našo zbirko ozadij v betonskem slogu, saj bo popolnoma spremenila estetiko vašega doma! Kaj čakaš?

1-24 od 29 tapete