Black Discounts - November
Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Tema

Kraj

Barva

Ozadje v lesu

popolnoma odlična zbirka lesenih tapet , idealna za dodajanje rustikalne teme vašemu domu! Teksturirane ozadje trenutno resnično naraščajo, zato je ta tapeta z lesenimi efekti popolnoma idealna dekoracija za vaš dom! Zato jih ne zamudite in si jih zagotovite, dokler trajajo!

noben dom ni zares popoln brez ustrezne dekoracije, ki bi natančno odražala osebnosti ljudi, ki v njem živijo, in tapete iz lesenih plošč so nekaj, kar bi vašo hišo resnično lahko spremenilo v dom! Od lesenih napisov do elegantnega bambusa do klasičnih lesenih plošč je naša neverjetna oblikovalska ekipa vse to vključila. V tej zbirki lesenih videzov ozadij nikakor ne boste našli nekaj, kar ustreza vam in vašim domom. Brskaj zdaj!

ozadje iz umetnega lesa za vsak dom!

ko na svoje stene dodate naše čudovite rustikalne lesene tapete , bodo pridobile toliko značaja, zaradi česar bo dodajanje te ozadje neverjetna naložba v vaš dom. Lahko boste tudi okrasili svoj dom, ne da bi vas bilo treba skrbeti, ali bo trajen ali kakor koli poškodovan. Svoboda sledenja kateremu koli trendu želite, je vaša! Ne samo, da ta ozadja z lesno teksturo naredijo stene videti 100-krat bolj elegantne, prinašajo tudi druge vidike, ki vključujejo večjo globino, slog in toplino, prednosti, ki bodo spremenile vaš dom!

naše izdelke je zelo enostavno nanesti na steno in jih je mogoče razrezati na katero koli velikost, ki bi jo želeli. So izjemno kakovostne in sploh ne svetijo ali odsevajo, da se zagotovi, da tapeta iz desk ni preveč vsiljiva in se lepo zlije s preostalim delom vašega doma. Solze, gube in mehurčki vas bodo s to zelo odporno ozadjem zaskrbeli še zadnje skrbi.

ne pustite se skrbeti glede postopka nanašanja te ozadje z lesenimi ploščami , saj bo prišel z navodili, več informacij pa lahko najdete tudi na naši spletni strani; ne more biti lažje. Priporočamo orodja in vse potrebne nasvete za vsako stopnjo uporabe.

zdaj ste na vrsti, da se pridružite in okrasite svoj dom z enim ali več izdelki iz te zbirke neverjetnih ozadij za les. Torej, s tem v mislih, kaj še čakaš? Takoj se pomaknite po naši neverjetni zbirki! Posodabljanje doma še nikoli ni bilo tako enostavno.
Prenehajte zapravljati svoj čas z barvami in povprečnostjo in začnite živeti s to osupljivo moderno tapeto sivega lesa. Svetovna dostava!
Prenehajte zapravljati svoj čas z barvami in povprečnostjo in začnite živeti s to osupljivo moderno tapeto sivega lesa. Svetovna dostava!
18

1-24 od 59 tapete