Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Kraj

Stenske stene z maslami

Imate radi čudovito živahno rumeno regrat? Ali vam je morda všeč snežinka kot cvetni listi, ki jih imajo? želite nekaj lepote prinesti v svoj dom ali pisarno? Zdaj lahko! S svojimi stenskimi stenskimi poslikavami iz regrata v svojo sobo dodajte brizgo rumene barve. Ne oklevajte, pobrskajte zdaj po tej čudoviti zbirki regratovih fototapeta.

svetle stenske fototapeta v tem katalogu bodo vašemu domu dodale občutek zabave in edinstvenosti, hkrati pa ustvarile čudovito vzdušje. Od posameznih cvetov do celih polj regrata smo prepričani, da boste našli vsaj enega, ki si ga ne morete pomagati! Je ne najdete? Ves čas dodajajo nove modele, zato se prepričajte, da se vrnete in preverite, ali se popolnoma prilegajo!

vnesite nekaj lepote v svoj dom z našimi poslikavami za tapete regrata


regrat je ena najbolj znanih rastlin v otroštvu. Vsi se spomnijo, kako pihajo cvetne liste v veter in si zaželijo željo. Torej, zakaj ne bi zdaj vrnili nekaj te nostalgije! Vaši prijatelji in družina bodo tako navdušeni nad vašo neverjetno novo stensko poslikavo z regratom.

vsi naši regratovi fototapetai se bodo brez težav popolnoma zlili v kateri koli prostor, kot so mehurčki, bleščanje in gubanje. Narejeni so iz zelo kakovostnih materialov, kar pomeni, da boste imeli čudovito podobo, ki bo trajala več let! Po naročilu izdelujemo vsa naša naročila, kar pomeni, da lahko fototapeta naročite v poljubni velikosti! Samo sporočite naši ekipi za ceno in takoj se bomo oglasili pri vas!

aplikacija je tudi tako preprosta! Vsi naši stenski poslikavi za regrate so opremljeni z zelo enostavnimi navodili - mislimo, da lahko to stori vsak! Na naši spletni strani lahko kupite tudi lepilo, ščetke in rezalnike za tapeta in še veliko več, da boste lažje uporabili nalepke. Kaj bi si še želeli! Vse na enem mestu dostavljeno tik do vrat!

imate nekaj vprašanj o naših stenskih poslikavah za regratov? Morda imate vprašanje o prijavi? Kontaktirajte nas zdaj! Preprosto nam pošljite e-pošto ali sporočilo prek našega spletnega mesta in naša ekipa za pomoč strankam vam bo z veseljem pomagala! Ne boste verjeli, da tega še niste pomislili!

ob tako ugodnih poceni in tako lepih visokokakovostnih modelih bi bilo zločin, če ne bi zdaj brskali po naši zbirki regratov! Daj no, vemo, da hočeš!

1-8 od 8 fototapete