Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Tema

Kraj

Barva

Vintage stenske fototapeta

po vintage videzu v vašem domu? Siti sodobnega videza, po katerem hrepenijo mnogi drugi? No ni sreča, da ste končali tukaj! Popeljite nazaj v preteklost z našo fantastično zbirko stenskih fototapeta za tapeta! Ne bodo razočarali! Za izbiro imamo toliko fantastičnih modelov, saj vemo, da boste našli vsaj enega, ki se ga ne morete dovolj! tukaj pri tenstickers-u naša oblikovalska ekipa resnično skrbi za vas, kupca in kaj želijo. Zato ves čas ustvarjamo nove stenske fototapeta , tako da boste zagotovo našli popolno! Pridite in raziščite zdaj!

popeljite nazaj v preteklost z našimi retro stenskimi fototapeta

od vintage časopisov do vintage risb do vintage cvetja, imamo toliko modelov, med katerimi lahko izbirate v našem katalogu starinskih fototapeta. Vaš dom ali pisarna ne bosta nikoli več videti enako! Pomagali vam bomo ustvariti sanjsko sproščujoče vzdušje v vašem domu, ki ste ga iskali že toliko let. Vaši prijatelji in družina bodo tako ljubosumni na vaš neverjeten okus v dekorju! Zdaj se ne boste mogli upreti nakupu retro fototapeta!

vsi naši stenski fototapetai v vintage slogu so narejeni iz zelo kakovostnih materialov, zato se ne smete bati, da bi jih trgali ali trgali! Kakovost slike tudi pomeni, da vam zagotavljamo, da ne bo zamegljena ali odsevala neželene svetlobe v vašem domu! Ves čas bodo videti super! če je ideja o uporabi fototapeta v vintage slogu nekoliko zastrašujoča, nam pomagajte pri tem. Poskrbimo, da lahko vsi in vsi nanesejo svoje lastne vintage kulise tapeta. če ste začetnik, vključimo tudi navodila v vsak paket, ki ga pošljemo strankam. Na naši spletni strani lahko celo kupite dodatke, kot so ščetke, valji in rezila. Tako enostavno je dobiti vse, kar potrebujete, na enem mestu!

imate malo vprašanje o naših starinskih stenskih poslikavah? Ali morda velik? Kakorkoli že, dobili smo vaš hrbet! Naša fantastična skupina za pomoč strankam je tu, da vam pomaga odgovoriti na katero koli vprašanje. Preprosto jim pošljite e-pošto ali spletno sporočilo še danes! Zakaj torej oklevanje? Kupite pri nas starinsko stensko poslikavo zdaj! To je tako odličen izdelek po tako nizki ceni!

Vintage stenski poslikavi, polni želv, mehke barve ustvarijo čudovito dekoracijo, zaradi katere bodo vaše notranjosti videti prijetne. Brezplačna dostava!
Vintage stenski poslikavi, polni želv, mehke barve ustvarijo čudovito dekoracijo, zaradi katere bodo vaše notranjosti videti prijetne. Brezplačna dostava!
Prilagodljiv
56

1-24 od 31 fototapete