Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Tema

Kraj

Barva

Vintage stenske freske

po vintage videzu v vašem domu? Siti sodobnega videza, po katerem hrepenijo mnogi drugi? No ni sreča, da ste končali tukaj! Popeljite nazaj v preteklost z našo fantastično zbirko stenskih fresk za ozadje! Ne bodo razočarali! Za izbiro imamo toliko fantastičnih modelov, saj vemo, da boste našli vsaj enega, ki se ga ne morete dovolj! tukaj pri tenstickers-u naša oblikovalska ekipa resnično skrbi za vas, kupca in kaj želijo. Zato ves čas ustvarjamo nove stenske freske , tako da boste zagotovo našli popolno! Pridite in raziščite zdaj!

popeljite nazaj v preteklost z našimi retro stenskimi freskami

od vintage časopisov do vintage risb do vintage cvetja, imamo toliko modelov, med katerimi lahko izbirate v našem katalogu starinskih fresk. Vaš dom ali pisarna ne bosta nikoli več videti enako! Pomagali vam bomo ustvariti sanjsko sproščujoče vzdušje v vašem domu, ki ste ga iskali že toliko let. Vaši prijatelji in družina bodo tako ljubosumni na vaš neverjeten okus v dekorju! Zdaj se ne boste mogli upreti nakupu retro freske!

vsi naši stenski freski v vintage slogu so narejeni iz zelo kakovostnih materialov, zato se ne smete bati, da bi jih trgali ali trgali! Kakovost slike tudi pomeni, da vam zagotavljamo, da ne bo zamegljena ali odsevala neželene svetlobe v vašem domu! Ves čas bodo videti super! če je ideja o uporabi freske v vintage slogu nekoliko zastrašujoča, nam pomagajte pri tem. Poskrbimo, da lahko vsi in vsi nanesejo svoje lastne vintage kulise ozadja. če ste začetnik, vključimo tudi navodila v vsak paket, ki ga pošljemo strankam. Na naši spletni strani lahko celo kupite dodatke, kot so ščetke, valji in rezila. Tako enostavno je dobiti vse, kar potrebujete, na enem mestu!

imate malo vprašanje o naših starinskih stenskih poslikavah? Ali morda velik? Kakorkoli že, dobili smo vaš hrbet! Naša fantastična skupina za pomoč strankam je tu, da vam pomaga odgovoriti na katero koli vprašanje. Preprosto jim pošljite e-pošto ali spletno sporočilo še danes! Zakaj torej oklevanje? Kupite pri nas starinsko stensko poslikavo zdaj! To je tako odličen izdelek po tako nizki ceni!

1-19 od 19 fototapete