Black Discounts - November
Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Tema

Kraj

Barva

Vintage slog ozadje

neverjetna zbirka vintage ozadij, s katerimi boste okrasili svoj dom! Temo starodobnikov zasleduje toliko ljudi, toda mi v podjetju tenstickers to počnemo natančno z neverjetno zbirko retro ozadij , edinstvenih v vseh pomenih besede! Te ozadje bodo vaši sobi dali hladen in edinstven videz v slogu, ki nikoli ne izpade iz mode, hkrati pa vam bo zagotovo prijetno v vašem domu.

od vzorcev kovčkov do vintage cvetličnih ozadij - tukaj je oblikovan vsak ljubitelj letnikov, zahvaljujoč ustvarjalnosti naše čudovite oblikovalske ekipe. Izrazite se skozi svoje stene z enim od teh modelov. Pobrskajte po tej nenehno razširjajoči se zbirki zdaj, nova ozadja vas čakajo!

starinsko ozadje za ljubitelje letnikov!

ko boste doma dodali reproducirane starinske tapete , boste vanj ogromno vložili zaradi neverjetnih koristi, ki jih bo prinesla. Svoboda, da okrasite vsako svojo steno na kakršen koli način, ne da bi vas skrbela škoda ali dolgoročna obveznost, je vaša. Te stenske obloge omogočajo, da izkoristite priljubljene sloge in trende ter poskrbite, da boste imeli naokrog najbolj moden dom. Poleg čudovitega novega videza, ki ga vašemu domu daje staromodna ozadje , boste deležni tudi drugih prednosti, kot so povečana globina, toplina in veliko lastnosti.

ta tapeta v vintage slogu se bo gladko in zelo enostavno prijela na vse vaše stene, tako da bodo vse vaše pomanjkljivosti naravnost izpred oči. Gubice ali sledi ne ostanejo za seboj in se nikoli ne lupijo ali mehurčijo. če vas je sijaj ali razmislek skrbel, ni potrebe, saj so ti obeski odporni, zato so primerni za vsako sobo v vašem domu. Vzdržljivost teh izdelkov je neverjetna in bo trajala zelo dolgo, zato, če želite nenehno spreminjati ozadje ali ga ohraniti takšnega, kakršen je, imate to možnost pri nakupu vzorcev vintage ozadij pri nas.

glede postopka prijave se ni treba skrbeti. Navodila najdete na naši spletni strani in z vašim naročilom, skupaj s priporočili glede orodij, slikovnimi navodili in nasveti za predhodno, med prijavo in po njej. Danes nanesite svoje ozadje z navdihom!

spremenite stene v staro umetniško delo, ni časa kot sedanjik!
Prenehajte zapravljati svoj čas z barvami in povprečnostjo in začnite živeti s to osupljivo moderno tapeto sivega lesa. Svetovna dostava!
Prenehajte zapravljati svoj čas z barvami in povprečnostjo in začnite živeti s to osupljivo moderno tapeto sivega lesa. Svetovna dostava!
18

1-24 od 73 tapete