Black Discounts - November
Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Tema

Kraj

Barva

Format

Vintage vinilne preproge

kot dobri stari časi? želite dati svojim sobam tisti retro občutek od nekdaj? No, z dodatkom vinilne preproge lahko! Ti čudoviti modeli bodo pustili trajen vtis na vašem domu. Obstaja vzorec, ki ustreza vsem in vsaki sobi! Naša neverjetna zbirka ima ogromno različnih modelov, zato smo prepričani, da boste našli nekaj, kar imate radi!

naša oblikovalska ekipa je pripravila čudovito kolekcijo vinilnih mat, v katero se preprosto ne boste mogli zadržati, da se ne bi zaljubili. Od vinilnih diskov do osupljivih vzorcev - vse, kar potrebujete, da imate na tleh ta neverjetni retro pridih, tukaj je, ni treba iskati nikjer drugje!

pojdite nazaj v preteklost z našimi starinskimi vinilnimi tlemi

z dodatkom starinske vinilne preproge ne boste le prepeljani, ampak pravočasno do veliko boljših dni, temveč boste pridobili tudi vse prednosti naših osupljivih preprog, kot so toplina in globina, pa tudi zaščitni sloj iz razlitja, madeži in praske ter dodajajo izjemno domače okolje. Značaj, ki ga bo vaš dom dobil z dodatkom teh preprog, je predobar, da bi ga zamudili!

naši izdelki so zelo enostavni za uporabo, saj želimo, da vsi izkusijo veselje ob vinilni preprogi, ne samo pri izkušenih nalepkah. Za naše pvc vinil preproge praktično ni treba skrbeti, saj jih je tako enostavno čistiti in vzdrževati! Na hitro obrišite z vlažno krpo in še enkrat dobro. Vam ni treba spet spraviti tega okornega hooverja, kar vam omogoča več časa za uživanje v vaših retro tla! Te preproge so primerne tudi za otroke in hišne ljubljenčke, poleg tega pa tudi hipoalergene, zato ni treba skrbeti za goste. Brez stresa, poceni in estetsko prijetno! Zakaj ne bi?

za dodatek k tej zbirki lahko tudi prilagodite svoje izdelke s prilagodljivimi vinilnimi preprogami , pri čemer vam nekatere omogočajo dodajanje besedila, druge pa celo fotografijo na preprogi! Kako neverjetno je to. Poleg tega lahko z našim orodjem za merjenje po meri izberete preprogo popolne velikosti, ki ustreza vašemu domu, nikoli ne bo videti na mestu.

ne puščajte več! Prebrskajte našo neverjetno zbirko vinilnih preprog zdaj in poiščite najboljšo zase in za svoj dom.

Ta vintage vinilna preproga je odlična za postavitev doma tistih, ki so navdušeni nad to odlično pijačo in tudi za podjetja!
Ta vintage vinilna preproga je odlična za postavitev doma tistih, ki so navdušeni nad to odlično pijačo in tudi za podjetja!
Black Discount 10%
36.11€32.50
Rjava vinil preproga z jesenskimi listi, kot nalašč za okrasitev vaše kuhinje. Iz visoko kakovostnega vinila. Enostavno čiščenje. Preverite!
Rjava vinil preproga z jesenskimi listi, kot nalašč za okrasitev vaše kuhinje. Iz visoko kakovostnega vinila. Enostavno čiščenje. Preverite!
Black Discount 15%
42.35€36

1-24 od 61 vinilne preproge