Black Discounts - November
Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Tema

Kraj

Barva

Freske iz opečnih zidov

Bi radi svoj dom ali pisarno okrasili na kul, moden način? V svojo pisarno, dnevno sobo ali spalnico vnesite kul urbano vzdušje? Naša zbirka zidnih fresk je odlična rešitev za vas! Nalaganje opeke v vašem domu je lahko zelo drago in dolgotrajno, v nekaterih primerih pa je potrebna težka gradnja. Lahko vam pomagamo pri preskakovanju, vendar vam kljub temu zagotovimo enake fantastične rezultate! Pridite in prebrskajte to fantastično zbirko zidnih fresk zdaj!

zgradite boljšo sobo z našimi opečnimi poslikavami

naša ozadna stenska ozadja so poceni, kakovostna in ne zahtevajo nobenih gradbenih del, temveč jih preprosto namestimo! Torej, zakaj ne bi razmislili o ozadju zidne stene? Od barvitih barv z brizganjem do bolj klasičnih opečnih zidov, med katerimi lahko izbirate med toliko fantastičnimi modeli! Vsem v vaši družini bo všeč, kar ste storili s svojim domom ali pisarno, in se bodo želeli vključiti v akcijo! Tukaj ne vidite svojega idealnega freske iz rdeče opeke? Ne stres! Naša oblikovalska ekipa v našo zbirko ves čas dodaja nove in vznemirljive modele, tako da boste zagotovo kmalu videli svoj idealni dizajn!

kakovost težave? Ne bo! Naši zidni freski so narejeni iz zelo kakovostnih materialov, zato veste, da bo slika na njih videti čudovito! Tudi naše freske se sčasoma ne bodo strgale, strgale ali razbarvale in tudi ne bodo odsevale neželene svetlobe. Kako čudovito je to! Naše zidne stenske poslikave iz opeke je zelo enostavno nanesti tudi na vaše stene. Sledite preprostim navodilom, ki ste jih dobili s svojim fresko, in fresko boste enostavno postavili. Pri odjavi lahko celo kupite potrebne dodatke, kot so rezalniki za lepilo in ozadje, z našega spletnega mesta. Kako priročno za vas!

imate vprašanje o naših zidnih freskah? Pošljite sporočilo naši odlični skupini za pomoč strankam zdaj. Vedno so pripravljeni pomagati pri vseh poizvedbah! Pošljite jim e-pošto ali jim pošljite spletno sporočilo zdaj! Pripravite se zgraditi novo življenje zase in za svoj dom z našimi zidnimi freskami. Zagotavljamo, da bodo ti briljantni novi vzorci vašemu domu dali novo življenje in ga naredili za elegantno urbano svetišče, kakršno ste si od nekdaj želeli! Zato ne čakajte, kupite ga danes!

1-3 od 3 fototapete