Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Tema

Kraj

Barva

Metulj tapeta

si kdaj želel živeti med metulji? No zdaj je tvoja priložnost. Oglejte si našo osupljivo zbirko stenskih oblog z metulji in poiščite popolno zase! Od vijolične, do rumene, do zelene, nikakor se ne boste mogli upreti nakupu tapeta z vzorcem metuljev za svoj dom. Ne zamudite, vzemite svojo danes!

brskaj po tej čudoviti zbirki tapeta metuljev. Svetel, zabaven, minimalističen, barvit, za vas obstaja slog! Naša oblikovalska ekipa je trdo delala in ustvarjala ta neverjetna tapeta z metulji, tako da lahko svoj dom okrasite in prenovite v slogu, ki je pravi za vas! Pobrskajte po tem neverjetnem in vedno večjem katalogu osupljivih modelov!

uživajte v lepoti metuljev s tem tapeta.

ti neverjetni prilepi z metulji bodo čudovito dopolnili vaše stene, zato boste dolga leta občutili njihovo korist. Dali vam bodo občutek svobode in vam omogočili, da okrasite vsako steno svojega doma na kakršen koli način, ne da bi vas skrbela škoda ali dolgoročna zaveza. Izkoristite trenutne sloge in trende s tem tapeta! Nihče doma ne bo bolj v trendu kot vaš. Poleg tega, da vam omogočajo prenovo doma, ti obešalniki za metulje prinašajo tudi prednosti, kot so večja globina, toplina in veliko narave, kaj več bi lahko želeli za vaš dom!

naše tapeta z vzorcem metuljev lahko enostavno nanesete na katero koli gladko steno v vašem domu, tako da morebitne pomanjkljivosti izginejo s pogleda. Ne puščajo gub ali sledi in se ne bodo luščile ali mehurčale. Vam ni treba skrbeti zaradi kakršnega koli odseva ali sijaja, ti metuljčki so odporni na ta vprašanja! Njihova vzdržljivost je neverjetna in vam bo omogočila množična časovna obdobja, kar vam bo omogočilo, da kadar koli želite spremeniti tapeta, najsi bo to čez 1 leto ali deset let 10, imate pri nas to možnost.

še nikoli niste nanesli tapeta? Ste se malce izgubili glede tega? Brez panike, ker se tapeta z vzorcem metuljev zlahka nanesejo. če potrebujete nekaj navodil, skupaj z tapeta in na naši spletni strani pošljemo navodila! Danes nanesite svojo tapeta za metulje!

vam ni treba iskati nadaljnjih pravih tapeta za vas! Podarite svojemu domu, ki si ga zasluži, in danes izberite enega od teh osupljivih modelov!

Kot nalašč za dnevno sobo ta tapeta metulja vključuje lepoto, eleganco in slog. Visokokakovosten material in najboljši dizajn!
Kot nalašč za dnevno sobo ta tapeta metulja vključuje lepoto, eleganco in slog. Visokokakovosten material in najboljši dizajn!
18

1-24 od 30 tapete