Black Discounts - November
Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Tema

Kraj

Barva

Narave ozadja

naša neverjetna zbirka naravnih ozadij bo zagotovo našla nekaj za vsakega ljubitelja matere zemlje. Od cvetličnih vzorcev do listnatih pokrajin, tukaj se bo zagotovo našlo nekaj, kar bo ustrezalo vašim potrebam. Velika raznolikost ozadij z naravo vam ponuja veliko izbire, zato je nemogoče, da ne bi našli primernega za vaš dom.

od svetlega živahnega cvetja do subtilnih naravnih listov bodo naše naravne stenske obloge dobro videti v vseh prostorih, ne glede na to, kakšen je njihov slog, zahvaljujoč vsem trdim delom naše izjemne oblikovalske ekipe. Ni časa za razburljivo lepljenje, vzemite svoje naravne ozadje, dokler so še na zalogi!

naravna stvar.

ti neverjetno lepi nalepki za lepljenje naravnih zidov bodo najboljši dodatek, ki ste ga kdaj koli naredili v svojem domu, tako da boste občutili prednosti že vrsto let. Ena najboljših stvari, ki vam jo dajo, je svoboda dekoriranja vsake vaše stene, da se ujema s katerim koli trendom, ne da bi se morali skrbeti, ali je ta trajna ali poškoduje vaše stene. Nakup enega od teh naravnih up up-ov bo pomenil, da lahko izkoristite najbolj priljubljene sloge, ki so trenutno tam zunaj, vaš dom bo imel osupljiv nov videz in pridobili boste dodatno globino, toplino in veliko lastnosti. Po našem mnenju ne morete biti veliko boljši od tega!

vsa naša neverjetna ozadja naravnega dizajna so narejena iz visokokakovostnih materialov, ki so tako trpežni kot dolgotrajni, tako da, če želite nenehno spreminjati ozadje ali ga imeti že vrsto let, lahko to storite. Prav tako vas bo razveselilo, ko boste slišali, da so ti izdelki izjemno enostavni in enostavni za nanašanje na vaše stene brez težav z mehurčki, gubami, luščenjem ali strganjem, kar vam omogoča, da brez težav skrijete katero koli pomanjkljivost stene. če vas skrbi sijaj ali razmislek, potrebe po tej temi narave niso odporne, zato so primerne za vsak dom.

ni treba skrbeti za postopek prijave. Na naši spletni strani boste našli navodila, nasvete o priporočenih orodjih in nasvete za predhodno, med in po prijavi ter navodila za slike. Nanašanje popolne ozadje narave ne more biti lažje!

danes vdihnite življenje v svoj dom s stensko oblogo z vzorcem v naravi. Ena najboljših stvari, ki bi jih lahko storila za svoj dom!


če razmišljate, da bi svojemu zidu dodali prijeten pridih zelene barve, bi bila ta cvetlična ozadja fantastičen zeleni dodatek vašim stenam
če razmišljate, da bi svojemu zidu dodali prijeten pridih zelene barve, bi bila ta cvetlična ozadja fantastičen zeleni dodatek vašim stenam
18

1-24 od 108 tapete