Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Tema

Kraj

Barva

Listna ozadja

zakaj ne bi svojemu domu dodali čudovitega novega listja z našimi nerealnimi ozadji z listi? Lepoto, ki jo vidite zunaj, boste lahko vnesli v vse svoje sobe z vzorci, zasnovanimi tako, da bodo ustrezali vsaki vaši sobi. Ta zbirka listov ozadja nenehno raste, zato boste zagotovo našli pravo ozadje zase! Ne zamudite, pobrskajte zdaj.

od neverjetnih vzorcev do izjemnih tekstur je naša namenska oblikovalska ekipa vse to vključila v zbirko stenskih oblog listov. Za vsakogar obstaja slog, ne glede na to, ali želite okrasiti otroško ali svojo, prepričani smo, da boste našli nekaj, kar imate radi. In še več, ti listi ne potrebujejo nobenega vzdrževanja, da boste lahko dobili čudovit videz, ki ste si ga želeli, brez skrbi, da bi veneli ali propadli.

povabite zunaj s temi čudovitimi obeski za stene listov!

ti čudoviti prilepi z listnimi pastami bodo vašim zidom dali novo življenjsko dobo, ki jo boste občutili že vrsto let. Vam omogočajo določeno mero svobode pri dekoraciji vsake stene v vašem domu. Lahko okrasite na kakršen koli način želite, ne da bi bili niti najmanj zaskrbljeni zaradi škode ali dolgoročnih obveznosti. Izkoristite trenutne sloge in trende s tem ozadjem! Imeli boste najbolj trendovski dom. Poleg osupljivega preoblečenja ti obeski z vzorci listov prinašajo tudi prednosti, kot so povečana globina, toplina in veliko lastnosti, kaj bi še lahko zahtevali?

to ozadje z vzorcem listov lahko enostavno nanesete na katero koli gladko steno v vašem domu, tako da odstranite morebitne trenutne pomanjkljivosti. Ne puščajo gub ali sledi in se ne bodo luščile ali mehurčale. Odsev ali sijaj se prav tako ne ujemata z ozadji teh listov, ker so odporna na ta vprašanja! Njihova obstojnost je neverjetna in bo trajala neverjetno dolgo, kar vam omogoča prilagodljivost spreminjanja ozadij, kadar koli želite, samo še ena neverjetna korist, ki jo dobite pri nakupu pri nas.

če še nikoli niste nanesli ozadij in ste zaskrbljeni, ne paničite, saj je ozadja za oblikovanje listov enostavno uporabiti. Skupaj z ozadjem pošljemo navodila, na našem spletnem mestu pa so dodatne informacije! Kaj čakaš? Kupite liste, ki jih zdaj prilepite , ni treba iskati naprej!

1-24 od 42 tapete