Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Tema

Kraj

Barva

Skandinavske ozadje

Je čas za prenovo dnevne sobe, kuhinje ali spalnice vašega doma in preprosto ne veste, kje začeti? Zakaj ne naročite kakšnih ozadij v nordijskem slogu! Na izbiro imamo toliko neverjetnih modelov, da vas bo navdušila količina izbire, ki jo imate! želeli boste vsako sobo v hiši okrasiti z drugačnim slogom! Pridite in si oglejte ta ozadja v skandinavskem slogu že zdaj!

eleganten skandinavski dizajn ozadje za vas!

od klasičnih nordijskih vzorcev do vzorcev z bolj modernim pridihom, imamo v naši kolekciji nordijskih geometrijskih tapet nekaj, kar ustreza vsakemu okusu? Si želite nekaj malo bolj prefinjenega? Tudi mi imamo v svoji zbirki ozadja nordijske elegance! Kako super je to! Vaša soba bo videti povsem drugače! Vsi vaši prijatelji in družina, ki pridejo pogledat vaš dom, bodo tako navdušeni nad vašo novo skandinavsko tiskano tapeto! Morda jih bodo celo želeli kupiti!

položiti skandinavsko ozadje na steno je zelo enostavno! Z izdelkom vam pošljemo preprost nabor navodil, zato jih morate le upoštevati. Verjamemo, da lahko to stori vsak! Prodamo celo komplet dodatkov za ozadje, ki ga lahko dodate ob nakupu katerega koli našega izdelka! To vključuje bistvene predmete, kot so lepilo za tapete, čopič, valjček in še veliko več! ozadje vaše nordijske teme se bo takoj pojavilo! še več, tudi to bo ostalo dolgo časa! Vsi naši izdelki za tapete so narejeni iz super kakovostnih materialov, ki so zelo trpežni in se ne bodo zlahka strgali ali strgali. Tako boste navdušeni nad našo kakovostjo!

imate vprašanje o naših skandinavskih ozadjih? Sporočite nam zdaj! Naša briljantna ekipa za pomoč strankam bo odgovorila na vsa vaša vprašanja in poskrbela, da boste dobili svoj sanjski izdelek! Vse kar potrebujete je e-pošta ali spletno sporočilo! Ne bodite sramežljivi, sporočite nam zdaj!

torej kaj še čakaš? Privoščite si nekaj iz neverjetne nordijske kolekcije ozadij tensticker! S toliko izbire in tako visoko kakovostnimi izdelki ni razloga, da se ne bi! Dostavili vam bomo po vsem svetu naravnost do vašega praga! Niti doma vam ne bo treba zapustiti! Zato nehajte brati in si oglejte zdaj!
Naročite to sodobno trikotno tapeta z nordijskim vzorcem, da preuredite svojo spalnico ali dnevno sobo. Visokokakovosten material!
Naročite to sodobno trikotno tapeta z nordijskim vzorcem, da preuredite svojo spalnico ali dnevno sobo. Visokokakovosten material!
18
Pisane hiše z vzorci tapeta za otroško spalnico. Raznobarven dizajn, ki bi na privlačen in prijeten način spremenil sobo vsakega otroka.
Pisane hiše z vzorci tapeta za otroško spalnico. Raznobarven dizajn, ki bi na privlačen in prijeten način spremenil sobo vsakega otroka.
18

1-18 od 18 tapete