Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Kraj

Skandinavski odtisi platna

ste navdušeni nad skandinavskim slogom? Vas navdihujejo njegovi čudoviti, zapleteni modeli? Torej ste na pravem mestu! Dobrodošli v naši zbirki nordijskih grafik! Naša kolekcija je zelo raznolika in ima na izbiro za vsak okus! Fantastično bodo videti v kateri koli sobi v vašem domu ali pisarni! Jih boste želeli kupiti vse! Tudi novi scandi stenski odtisi so ves čas dodani v našo zbirko! To pomeni, da če ne najdete svojega popolnega dizajna, bo kmalu tam! Poglobite se in raziščite to živahno novo zbirko še danes!

privoščite si osupljiv skandinavski tisk na stenski umetnosti

od skandinavskih odtisov na platnu s sodobnim pridihom do bolj klasičnih modelov je v tej čudoviti zbirki nekaj za vsakogar! Vsi naši modeli so bili narejeni po naši zasnovi z veliko skrbnostjo in natančnostjo, da bi dobili najboljše rezultate! Presenečeni boste nad tem, kako dobro izgledajo vaši nordijski odtisi plakatov na vaši steni! Vsi prijatelji in družina, ki pridejo na vaš dom, ga bodo želeli prijeti tudi vi! Tako bodo zavidali vašemu neverjetnemu okusu v dekorju! Vaše dolgočasne stare stene ne bodo nikoli več videti enako! Naročite svoj nordijski tisk na steno še danes!

niste strokovnjak za samostojno uporabo? Vam ni treba biti, da postavite svojo nordijsko stensko umetnost na svojo steno! Vse kar morate storiti je, da sledite preprostim navodilom, ki jih pošljemo vsakemu izmed naših izdelkov! Samo izberete mesto na svojih dolgočasnih stenah, postavite kavelj in končano! To je preprosto! Lahko celo uporabite kljuke, ki na steni ne puščajo sledi, če si premislite! Vsi naši nordijski odtisi na platnu so narejeni iz super kakovostnega materiala samo za vas! To pomeni, da se s časom ne bo obrabljal in bo videti fantastično leta! Vaš skandinavski tisk na steno je tu, da ostane!

torej, zakaj čakanje? čas je, da iz našega kataloga naročite svoj popoln nordijski umetniški tisk! Resnično izgledajo fantastično in stanejo tako malo za kakovost, ki jo boste prejeli! Vaša soba bo popolnoma spremenjena! Dostavili jih bomo tik do vrat, sploh se vam ni treba premikati! Kupite svoj idealni scandi stenski tisk zdaj! Ne boste obžalovali tako čudovitega nakupa!

1-10 od 10 slike na platnu