Black Discounts - November
Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Tema

Kraj

Barva

Trak ozadje

komu ni všeč klasični vzorček v črti? Naša zbirka črtastih ozadij je kot nalašč za okrasitev vašega doma. Naša ozadja v črti so unikatna in bodo ustvarila okolje, v katerem vam nikoli ne bo dolgčas. Zdaj lahko svoj dom spremenite, ne da bi se lotili slikanja in preoblikovanja. Na stene nanesite enega od naših čudovitih modelov in pridobite želeni videz.

od neverjetnih lesenih vzorcev pa vse do osupljivega tartana je oblikovalska skupina vse to vključila v to izjemno ozadje z vodoravnimi črtami! Zagotovo je nekaj, kar bo zadovoljilo okuse vseh, ne glede na to, ali dekorirate otroške sobe ali bivalni prostor, nihče ne bo razočaran. Sami si oglejte te neverjetne vzorce navpičnih črtastih ozadij!

spet se zaljubite v svoj dom s široko črtastimi ozadji!

tukaj pri tenstickers verjamemo, da so nove tapete ena najboljših naložb, ki jih lahko vnesete v svoj dom. Kljub temu, da vstopajo in izstopajo iz mode v mnogih letih, odkar obstaja, ostajajo ozadja eden najboljših načinov za dodajanje dizajna, ne da bi trajno spremenili ali poškodovali vaše stene, kar vam omogoča, da izkoristite kateri koli trend, ki je trenutno priljubljen. Naše odstranjeno ozadje doda tudi neverjetne prednosti vašemu domu, tako da v vsako sobo vnese toplino, slog in globino. Trudili se boste najti dodaten pridih svojemu domu, ki je popolnejši. Ko ga enkrat dobite, brez njega ne boste mogli več živeti!

ta barvita črtasta tapeta se gladko in enostavno prilepi na katero koli steno in odstrani kakršno koli pomanjkljivost. Gubice ali sledi ne ostanejo zadaj in ne sijejo ali se odbijajo, če je preveč svetlobe, zaradi česar so primerne za kateri koli dom kjer koli. Naše ozadje je tudi izjemno trpežno in bo trajalo več let, tako da jih boste lahko vsako leto zamenjali ali ohranili enako črtasto stensko oblogo leta v letih.

če je bil postopek prijave nekaj, kar vas je skrbelo, naj vas olajšamo. Poleg izdelka in na naši spletni strani boste našli navodila, ki jim je zelo enostavno slediti. Na voljo so tudi nasveti o priporočenih orodjih in nasveti za predhodno, med prijavo in po prijavi ter slikovna navodila. Nanašanje nevtralnih črtastih ozadij ne bi moglo biti lažje!

pozabite na dolgočasne stene v samo eni barvi in okrasite s temi črtastimi vzorci ozadij in spet se boste zaljubili v svoj dom, tako da ne boste želeli oditi! Naročite zdaj.

1-24 od 33 tapete