Black Discounts - November
Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Tema

Kraj

Barva

črke ozadja

če bi lahko govorili zidovi, kaj bi rekli? Dobro ugotovite zdaj z našimi črkovnimi ozadji. Oblikovali smo to čudovito in edinstveno zbirko ozadij z vzorčnimi črkami , ki jo nenehno dodajamo. Na voljo imamo široko paleto barv in stilov, zato smo prepričani, da se boste zaljubili v vsaj enega od njih, če ne še več!

od starodobnih časopisov do sodobnih črno-belih črk - vse imamo v tej osupljivi zbirki ozadij z vzorci črk! Naša čudovita oblikovalska ekipa želi, da bi vsi lahko uživali v teh čudovitih dizajnih in jih ustvarila z mislijo na vse naše čudovite stranke. Ne pustite, da te čudovite ozadja mimo vašega nakupa. Dobi svoje danes!

okrasite vaše stene z našo zbirko paste up up!

če ste kot mi, boste vedeli, da je dodajanje ozadij v vaš dom neverjetna naložba. Ne moremo si omisliti boljšega načina za dodajanje dizajna, ne da bi vas bilo treba skrbeti za trajne spremembe vaših sten, kar vam omogoča, da kadar koli želite slediti kateremu koli trendu, ki ga želite. Naša obešenja za črke so najboljši primer, ki dodajo prednosti, kot so toplina, slog in globina v katero koli sobo. So neverjeten zaključek vsake sobe. Ko ga enkrat dobite, ne boste mogli več živeti brez njega!

to stensko oblogo z obliko črk je mogoče gladko in enostavno nanesti na katero koli steno, tako da se lahko poslovite od vidnih pomanjkljivosti. Nobene gubice ali sledi, mehurčki ali valovanja ne bodo ostali, zagotovo pa ne bodo svetili ali odbijali velike količine svetlobe, zato so primerni za vse vaše prostore! Ti izdelki so zelo trpežni in bodo trajali leta za leti, zato, če jih želite vsako leto spremeniti ali ohraniti enake čudovite ozadje že vrsto let, smo kot nalašč za vas!

če ste popoln začetnik nanašanja ozadij, brez skrbi. Navodila vključimo v vsak paket in tudi na našo spletno stran, tako da natančno veste, kaj storiti. Našli boste nasvete o priporočenih orodjih in nasvete za predhodno, med prijavo in naknadno prijavo ter navodila za slike. Uporaba ozadja z črkami je zelo enostavna! In če še vedno niste prepričani, vam bo naša ekipa za pomoč strankam z veseljem pomagala!

naporno iskanje novega ozadja s tem črkami končajte z nakupom enega od teh osupljivih izdelkov. Ne bo vam žal!

1-18 od 18 tapete