Black Discounts - November
Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Tema

Kraj

Barva

Freske mestnih zidov

si želite ogledati pogled iz drugega mesta, ne da bi plačevali drage selitve? Ali hrepenite po življenju v new yorku ali londonu, vendar si ne morete privoščiti življenjskih stroškov ali ne želite zapustiti družine? No zdaj lahko! Pripravite se, da svoji dnevni sobi zagotovite najboljši pogled na mesto z našo naraščajočo zbirko stenskih fresk! ko enkrat stojite nad ogromno mestno pokrajino new yorka, ki se razprostira pred vami, se boste vprašali, kaj vse ste do zdaj počeli z poslikanimi zidovi!

od pariza do londona do new yorka ima naša fantastična zbirka mestnih in podeželskih fresk vse! S tako veliko izbiro boste zagotovo našli idealen dodatek za svoj dom ali podjetje. Preverite jih zdaj!

življenje z velikim mestnim ozadjem


naša neverjetno podrobna ozadja za freske z mestno pokrajino vas bodo morda ure in ure strmela, hkrati pa bodo zabavali tudi vaše goste. česa ne ljubiti!

vsi naši stenski freski so zelo enostavni za uporabo in imajo priložena neposredna navodila. Samo sledite našemu čudovitemu vodniku po korakih za brezhibne rezultate! Na naši spletni strani lahko celo kupite dodatke za aplikacije, kot so lepilo za tapete in ščetke. Z zagotovo nobenimi raztrganinami vemo, da boste presenečeni, kako enostavno je! Nam ne verjameš? Preverite naša spletna navodila na našem spletnem mestu zdaj!

vsi naši freski za ozadja mest in podeželja so narejeni iz zelo kakovostnih materialov, tako da veste, da bodo zdržali še dolgo! Obljubimo, da v prihodnjih letih ne bo prišlo do razbarvanja! Dobil je tudi čudovit mat videz, tako da ne bodo odbijali svetlobe v vašem domu. Kaj bi si še lahko želeli od dekorja sten?

imate vprašanje o stenskih poslikavah za ozadje? Vas morda skrbi velikost ali uporaba? Se obrnite na našo službo za pomoč strankam zdaj! Nam pošljite e-pošto ali sporočilo prek našega spletnega mesta in takoj se bodo oglasili pri vas! Tu so, da pomagajo, zato ne čakajte odlične priložnosti!

vsi naši mestni freski so v različnih velikostih, zato boste zagotovo našli takšnega, ki se popolnoma prilega! Samo izberite želeno velikost, ko dodate fresko v košarico.

s tako čudovitimi razgledi po tako nizki ceni, zakaj ne bi kupili ene od naših mestnih fresk zdaj!

1-24 od 174 fototapete