Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Tema

Kraj

Barva

Druge stenske stenske stene s stenami

Globus kasač? Po občutku čudežne poželenja? Obiskali toliko čudovitih krajev, ki bi jih imeli radi v svojem domu? Zakaj si ne bi ogledali te zbirke zidnih fototapeta drugih mest in držav! s toliko mesti in državami, ki so na voljo v naši osupljivi zbirki, smo prepričani, da bomo imeli vaše najljubše mesto!

od amsterdama do rima do edinburga ima naša čudovita zbirka stenskih fototapeta drugih mest nekaj za vsakogar. Morda imamo v našem katalogu tudi vaše lokalno mesto. Poglejte zdaj! Morda boste prijetno presenečeni!

potujte po svetu z našimi drugimi mesti in državami fototapeta za tapeta


svet je poln toliko lepih, ikoničnih pokrajin. Od grških bistrih modrih oceanov do angleških gričev, ki jih ponuja ta neverjetni svet, je toliko. Tukaj pri tenstickers poskušamo vse to zajeti v zbirko fototapeta v naši državi. Z novimi dizajni, ki jih dodajamo vsak dan, smo prepričani, da vam bo vsaj en ujel domišljijo in vas popeljal na tisto čudovito lokacijo.

naši ostali mestni in deželni fotofrelacijski posnetki ne bodo odsevali nobenih zapuščenih luči, zato ne bo motečih odsevov! Edina stvar, ki se bo odražala v vaši sobi, bo neverjeten in lep dizajn ter izjemno visoka kakovost naših stenskih fototapeta in izdelkov. Saj veste, da bodo trajala več let in se ne bodo strgala!

aplikacijo. Vas ta beseda prestraši? Se bojite pomisliti, kako težko bo postaviti na steno tisto drugo zidno steno? Ustavi se! Tu smo, da vam pomagamo! Vsi naši izdelki imajo neverjeten vodnik po korakih za uporabo, tako da pri nanašanju fototapeta sploh ne boste imeli težav! Na našem spletnem mestu lahko celo zdaj kupite vse, kar potrebujete, vključno z lepilom, ščetkami, rezalniki in valji! Spraševali se boste, zakaj ste sploh bili zaskrbljujoči! Naročite zdaj!

imate vprašanje o naših fototapetah za tapeta drugih držav? Morda ste le kaj negotovi? To sploh ni problem! Stopi v stik z nami zdaj! Naša čudovita ekipa za pomoč strankam vam bo pomagala rešiti vse težave, ki jih imate. Preprosto nam pošljite e-pošto ali sporočilo na spletu z našega spletnega mesta. Ne boste verjeli, kako dobri so. Spraševali se boste, zakaj niste prej stopili v stik z njimi!

1-24 od 86 fototapete