Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Tema

Kraj

Mesta in države odtisi platna

radi potujete? Ali pa imate preprosto radi svoje staro domače mesto. Ne glede na primer, imamo popolno zbirko za vas! Pridite in si oglejte našo čudovito zbirko mestnih tiskanin na platnu! Imamo toliko modelov iz toliko impresivnih mest po vsem svetu, da boste razvajeni za izbiro! Lahko izberete svoje najljubše mesto in uživate v resnično edinstvenem umetniškem dizajnu skyline. Vi ste odgovorni za svojo dekoracijo, zato jo lahko tudi naredite po svojem okusu! Raziščite ta fantastični katalog še danes!

potujte v bližini in daleč z našo mestno zbirko umetniških del na platnu

od velikih mest, kot sta london in pariz, do držav, kot sta zda ali Španija, je v naši zbirki mestnih zidov na voljo veliko možnosti. Si vedno želel živeti v new yorku? Zakaj ne bi okrasili svojega doma z odtisi mestnega obzorja, ki jih navdihujejo new york! Vsi bodo tako ljubosumni na vaš neverjeten okus v dekorju, da bodo želeli vedeti, kje ga lahko tudi kupijo! Dobili boste ves glamur velikega mesta brez drage poteze! Imeti na svoji steni silhueto svojega najljubšega mesta je nekaj resnično edinstvenega, za kar smo prepričani, da le malo ljudi lahko reče, da ima! Vsi vaši prijatelji in družina bodo želeli vedeti, od kod vam platno za mestno obzorje!

naša umetniška zbirka mestnih obzidov je narejena po naročilu in tako lahko tiskamo v poljubni velikosti! Na ta način boste vedeli, da bo vaše naročilo popolnoma primerno za vašo spalnico! Vse umetniške zasnove okroglega platna so narejene iz izjemno kakovostnega materiala, zaradi česar so zelo trpežne in pripravljene na veke! So tudi zelo enostavni za čiščenje! Vse kar morate storiti je, da dobite vlažno krpo in jo obrišete! Ohranjanje čistega platna v mestni pokrajini še nikoli ni bilo tako enostavno! Naročite svojega zdaj!

čas je, da si oddahnete od potovanj in naročite enega od naših mestnih odtisov na platnu. Videti so resnično fantastično in sploh ne stanejo prav veliko! Ves ta dodaten denar lahko prihranite za naslednja potovanja! Zato ne čakajte naokrog, naročite svojo idealno umetniško podobo zdaj! Oboževali ga boste in se ne boste več spomnili, kako je izgledala vaša soba pred njim!

1-24 od 26 slike na platnu